2777
2789
عنوان

فیلم بدون سانسور از کجا دان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی فیلما رو بس که سانسور نیکنن مفهومش از دست میره

الان سایتای خوب زیاد هست بدون سانسور. البته بستگی به مدل سانسورم داره ولی ما که همیشه سانسور شده میبینیم.

فیلیمو هم خوبه. آپ تی وی هم سریالم زیاد داره

درام.عاشقانهوحشت

دیوانه از قفس پرید 

جزیره شاتر 

رستگاری در شائوشنگ

بیخوابی 

اینا درام 

سکوت بره ها ، هانیبال ترسناک 

اگه فیلم حرفه ای تر میخوای معرفی کنم

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
الان سایتای خوب زیاد هست بدون سانسور. البته بستگی به مدل سانسورم داره ولی ما که همیشه سانسور شده میب ...

منم خیلی وقتا سانسور شده دان میکنم با خواهرم میبینیم ولی بعضی فیلم و سریال رو نمیشه سانسور کرد

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
قوی سیاه Black sowan

خیلی سانسوری داره بدون سانسورشو دیدم اصلن مناسب نبود

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

دی.جی موویز

عجب کلمه دی.جی هم اینجا ممنوعه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آها هر طور‌راحتیدیک صحنه هایی واقعا تحریک میکنه شهوت و خوب نبست

منم قبلن دوست داشتم اما بعدا هم فهمیدم حرامه دیدنش هم تاثیراتی بد رو روحیه ام داشت دیگه نمیبینم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دیوانه از قفس پرید جزیره شاتر رستگاری در شائوشنگبیخوابی اینا درام سکوت بره ها ، هانیبال ترسناک اگه ف ...

دیوانه از قفس پرید عالیه به جرئت میتونم بگم بهترین فیلم تارخ سینما

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ