2777
2789
عنوان

چهار تا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 104 پست
حالا چرا اينقدر توي فاز تك نيت و فا ل و حس ششم هستي؟اگر نميگفتيتصور ميكردم صاحب تاپيك يك نوجوان هست

نه عزیزمم تو استخدامیم یه مشکلی دارم همش دنبال حس ششم😂😂😂

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین شماهم حیوون داری میکنی دیگه خوبه موفق باشی

آره 

منم این سبک زندگی رو دوس دارم 

آدما همیشه حرفی برای گفتن دارن 

چه کسی که بچه دوس داره و زیاد داره ، چه کسی که بچه دوس نداره و نمیخواد

هم به ایشون چرت و پرت میگن هم به ما

چون مردم یاد نگرفتن سرشون به کار خودشون باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره حالا خود من یدونه دارم فعلا میگم تا ده سال دیگه نمیخام

تا جوونی باید بیاری به ۵۰ برسی دیگه یا اون نمیتونه حاملت کنه یا تو به مشکلاتی میرسی

کلا اصلش همون سنین جووانیه حالا قدیما خب میگفتن سن بچه اوردن نوجوانیه

چرا عزیزم جواب دادم بالاتر

اره دیدم زیاد تنهایی هم بچه بزرگ نکردی چون ۱۳یا۱۴بودی مادرشوهرت مادرت بودن دیگه چون خودت بچه بودی نمیتونستی تنهایی من الان ۳۱سالمه ی بچه دارم ۹ماهه تنهام دارم دیونه میشم. 

اره دیدم زیاد تنهایی هم بچه بزرگ نکردی چون ۱۳یا۱۴بودی مادرشوهرت مادرت بودن دیگه چون خودت بچه بودی نم ...

نه من تو ۱۷سالگی بچه اولمو اوردم

خودم بهمن میرم تو ۳۱

پسرم میره تو ۱۴

مادرشوهرم ذره ای کمک حالم نبوده اصلا

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

اتفاقا از دید من اشتباه قدیمی ها بچه آوردن تو سنین نوجوانیه.

اره بچه پیرت میکنه اعصاب واست.  نمیزاره من دیدم سن پایین کلی بچه اوردن الان ۳۰ساله ان ن اعصاب ن خواب ن قیافه ازهمه چی افتادن

اتفاقا از دید من اشتباه قدیمی ها بچه آوردن تو سنین نوجوانیه.

منظورم از نوجوانی همون حوانیه عزیزم

مثلا همون فرزند اوردن تو ۱۸ سالگی یا ۱۷ سال خوبه متناسب با قدرت بدنی و فرزند

منظورم از نوجوانی همون حوانیه عزیزممثلا همون فرزند اوردن تو ۱۸ سالگی یا ۱۷ سال خوبه متناسب با قدرت ب ...

دوست عزیز ازدواج زیر 18 سؤال خودش جای شک و شبهه داره ، دیگه بچه دار شدن که جای خودش رو داره.