2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با خونواده شوهرم ک اینقد بچه میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 110 پست

مادر شوهر من گاهی بهم میگه یکی‌دیگه بیار بش میگم اگه میتونی خودت بیار نمیتونیم با بدن من کاری نداشته باش 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرج بچهای خواهرشوهرتونو شما میدی؟؟ دلتون بچه نمیخاد نیاریدولی کی گفته بچه زیاد ینی بی کلاسی و بی فره ...

واقعا تعجب میکنم از طرز فکرتون..بچه یارو داره لباس کهنه مردم رو میپوشه

باور کن خیلیا این مشکلو دارن

تنها نیستی

مقاومت کن و تمام

با شوهرت اتمام حجت کن

خودتم سفت و سخت جلوگیری کن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!

بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعوره

عمه من آمریکاعه ۶ تا بچه داره 

تو کشورای پیشرفته اتفاقا همه زیاد بچه دارن

جهان سومی های بدبخت بیچاره که تو خاورمیانه گیر افتادن زور جیبشون به بچه بیشتر نمیرسه

واگرنه فرزند بیشتر=زندگی بهتره

بچه اوردن خیلی خوبه .خیلی خوبه ادم دورش شلوغ باشه .همیشه دلم میخواست .ولی ظلم اونه ک خرجشون نداری .م ...

زندگی خودشونه ب کسی ربطی نداره به نظرم

اون بچه باید ناراحت باشه از پدر مادرش نه زن برادر😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
کسی که وضع مالیش افتضاح بچه زیاد میاره یعنی اوج بی فرهنگی

شما خرج بچه رو میدین ک ناراحتی؟ 

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
نه اخه میدثنی حرص الکی میخوری تو خو نمیتونی اونارو بکشی یا بگی بچه بیار یا نیار بلکه فقط شوهرتو هدای ...

خو منم مشکلم همینه..میگم شوهرم گاهی تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیره فقط از این میترسم وگرنه اونا برام مهم نیستن

واقعا تعجب میکنم از طرز فکرتون..بچه یارو داره لباس کهنه مردم رو میپوشه

واقعا تعجب میکنم بچه خودشونه اونا باید ب فکر باشن شما چرا نارحتی! 

مگه هر کی بچه زیاد میاره بی فرهنگه!!!!!!بچه زیادو به روستا ربط دادی واقعا دور از شعورهعمه من آمریکاع ...

خودتم که دقیقا توهین کردی. 

الان شما مال خاورمیانه نیستی؟!! 🤔

عمه شما هم مال خاورمیانه بوده که رفته اونجا و فقط محیط زندگیش عوض شده. 

بچه آوردن فقط به مسائل مالی نیست ، خیلی چیزها تو این تصمیم مهم دخالت داره اگر توجه کنیم. 

واقعا تعجب میکنم بچه خودشونه اونا باید ب فکر باشن شما چرا نارحتی!

بابا میگم من برام مهم نیس فقط اینکه شوهرم تحت تاثیر حرفاشون قرار بگیره منو ازار میده بگن پسر نداری و ازاین حرفا