2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این ماه می‌خوام قرتی بشم برم باشگاه برم مژه بکارم آبروم رو یه تغییر بدم پروتئینه‌‌کنم موهام رو ،ت ...

چیشده یهو

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

من لباس زیاد میخرم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

این موضوع همیشه جزو اولویت های اصلی زندگیم بوده و از هزینه کردن برای این موضوع لذت می برم و هیچوقت پشیمون نشدم. شاید یه جایی زیاده روی کرده باشم که ناراحت شدم اما اصل موضوع همیشه برام مهم بوده

البته اهل عمل زیبایی و کاشت ناخن و مژه و این کارها کلا نیستم  

چیشده یهو

یه مشکل پوستی داشتم سالها که بخاطر اون دل و دماغ به خودم رسیدن رو نداشتم یعنی میگفتم هر کاری که بکنم چون این مشکل رو دارم به چشم نمیاد،بعد این همه سال تصمیم گرفتم مشکل پوستیم رو با یه درمان ریسکی حل کنم،حالا دیگه می ارزه رسیدن به خودم

من الان دارم ماهی ۴.۵ پول باشگاه میدم البته اینم بگم ۳ تا مجموعه مختلفه و سه تا ورزش مختلفخب اینجور ...

خسته نمی شی ۳ تا ورزش مختلف؟ بعد بچه نداری به نظرم درسته؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب پس چه کارایی؟

روتین پوستی سفت و سخت و مداوم

باشگاه و استخر

به طور منظم فیشال صورت 

ماساژ

رنگ و رسیدگی به مو

خرید لباس و کیف و کفش و ملزومات استایل مناسب برای موقعیت های مختلف

راستش داشتن ظاهر خوب همیشه برام مهم و اولویت بوده