2777
2789
عنوان

با نامزدم مشکل دارم

218 بازدید | 20 پست

تفاوت سنیمون ۱۲ ساله

من ۱۸ سالمه

اون ۳۱ سالشه

همش حرف حرف خودشه اینقدر زود نسبت بهم جبهه میگیره،بهش میگم دلم میخواد بهم پیام بدی یا داریم چت میکنیم یهو ول نکن برو میگه من حوصله پیام و این چیزا رو ندارم،خب میگین من چیکار کنم من دلم میخواد مگه من چند سالمه که خودمو مثل اون بگیرم،بهش میگم یه دوست دارم چیزی ازت کم‌ نمیکنه هر از گاهی بهم بگو.میگه اگر ذهنت با این چیزا اروم میشه خب باشه،منم میگم اگر زورکیه خب نمیخوام من دلم میخواد هرچی میگی دلی باشه،خودشو درگیر چیزای معنوی کرده بقول خودش دیگه فکر هیچی نیست.....

همش بهم میگه تو فکر خودت و خانوادتی

همشششششش میخواد منو مقصر همه چی کنه بعدم میگه من دنبال مقصر نیستم ،همیشه باید حرف حزف خودش باشه ،اگر یه چیزی درباره من بگه و اونجوری نباشه من بگم از خودم دفاع کنم میشه زبون درازی،واقعا بهم بگید چیکار کنم دیگه خسته شدم😭😭😭😭😭

خداااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اختلاف سنیه زیاد همینه دیگه اون حرف حرف خودشه و تو رو مثل بچه میبینه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

واقعا سخته کنار اومدن با امثال اینا .مرغش ی پا داره هیچوقت مقصر نیس همیشه بی خبر بیگناهو معصومن.همه مشکل دارن بجز خودشون 

..

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

ببین بالای سی معمولا پسرا،همه کار کردن و اونقدر ذوق چیزای قشنگ رابطرو‌ممکنه نداشته باشن،البته بعضی ها هم برعکسن، باید فکر اینو میکردی عزیزم ممکنه برای چیزای کوچیک و عاشقانه که تو الان ذوقشو داری اون ذوق نداشته باشه