2777
2789
میترسم برم ببینم ادمش نیستم اخه محیطش خیلی بده غمگینه

آره میدونم ولی کم کم از این حال در میای..

من قبول نشدم .. یه لیسانس گرفتم که آخرش آزمون هم قبول نشدم ..ولی اینطور رشته ها آینده ی شغلی تون مشخصه نگرانی آدم بابت کار کمتره ..برای همین به همه میگم نهایت تلاششون رو بکنن

یعنی واقعا میخوای به جای پرستاری بری علوم تربیتی ؟اشتباه میکنی دختر لااقل بخون فرهنگیان قبول شی در ا ...

فرهنگیان سنم نمیخوره بعدم حوصله ندارم دوباره کنکور بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرهنگیان سنم نمیخوره بعدم حوصله ندارم دوباره کنکور بدم

یه نینی سایتی بود این بنده خدا زمان کنکورش فیزیوتراپی قبول میشده ولی زده بود شیمی با این امید که میخوام دانشمند شم !

بعد از سالها که از تموم شدن درسش میگذشت اینجا تاپیک میزد که هر روز خودخوری میکنم که چرا همچین اشتباهی کردم

مراقب باش تو همچین اشتباهی نکنی 

🏃🏻‍♀️

2805
یه نینی سایتی بود این بنده خدا زمان کنکورش فیزیوتراپی قبول میشده ولی زده بود شیمی با این امید که میخ ...

نمیدونم خیلی گیج شدم تایمم ندارم باز یه دلم میگه علوم تربیتی بخونم کنارش سالن زیبایی بازکنم 

خب بستگی به علاقه ت داره

پرستاری شغل خاصیه اگه وسواسی باشی یا ترس از بیماری و مرده و... داشته باشی یاا کلا روحیه ت ضعیف باشه اصلا موفق نمیشی و فقط زجر میکشی .ولی علوم تربیتی پیام نورهم عاقبتی نداره اگه روانشناسی بودباز هم بهتربود

نمیدونم خیلی گیج شدم تایمم ندارم باز یه دلم میگه علوم تربیتی بخونم کنارش سالن زیبایی بازکنم

به نظرم همین پرستاری رو بخون نتونستی ارتباط بگیری برو سالن بزن

🏃🏻‍♀️

چه درامدی همش ده تومنه اینهمه سختی ده تومن

پرستاری بیشتر از ۱۰ تومن حقوق داره و حداقلش اینه که کار هست براش.ولی علوم تربیتی اون هم پیام نور نهایت مربی مهدکودک میشی اون هم اگه کلی زحمت بکشی و آشنا باشی با مدیر مهد و...

به نظرم همین پرستاری رو بخون نتونستی ارتباط بگیری برو سالن بزن

خب بحث اینه که تو پرستاری از ترم ۳ و۴ درگیر بیمارستان و دروس عملی و کارورزی میشی تازه اونجا هر چی کار سخت هم هست بهت میدن نمیتونی از زیر کار بالینی فرار کنی.من خودم یه دانشجوی انصرافی پرستاری هستم که چندین سال پیش تغییر رشته دادم

خب بحث اینه که تو پرستاری از ترم ۳ و۴ درگیر بیمارستان و دروس عملی و کارورزی میشی تازه اونجا هر چی کا ...

اتفاقا من خودمم انصرافی از پرستاریم

ولی اخه اوکی تو میگی من پرستاری نمیخوام و از کار بالین خوشم نمیاد و روحیه شو ندارم ، عاقلانه ش اینه میری تلاش میکنی فرضا فیزیوتراپی یا بینایی سنجی قبول میشی که حساسیت های کارهای بالینی پرستاری رو نداره

نه اینکه بری علوم تربیتی پیام نور اخه 

سالها بعد ممکنه خودتو سرزنش کنی که ببین من الان بیکارم اگه پرستار بودم شرایطم بهتر بود 

🏃🏻‍♀️

الان چی میخونی راضی هستی

روانشناسی خوندم تموم ولی کارشناسی الان هم دیگه سنم بالاست حوصله ادامه ندارم ببین اگه میخوای سالن بزنی همون پیام نور برو فقط برای اینکه مدرک داشته باشی یه سری رشته ها تو علمی کاربردی همم هست که مربوط به آرایشگری و ایناست اونام خوبن و به کارت میاد.پرستاری شغل پر استرسی هست

اتفاقا من خودمم انصرافی از پرستاریمولی اخه اوکی تو میگی من پرستاری نمیخوام و از کار بالین خوشم نمیاد ...

درسته

ولی من در مجموع تصمیمش رو مبنی بر تاسیس سالن آرایشگری مییپسندم شغل باکلاس و پردرآمد و درعین حال شادی هست.الان ببین کدوم یکی از رشته های دانشگاهی که اینهمه زحمت میکشیم براشون به جز پزشکی و دندانپزشکی، رسیدن به شغل دلخواه و درامد خوب و کافی رو برات تضمین میکنن.هیچکدوم.الان من خودم به دخترم سختگیری میکنم اما درنهایت وقتی منطقی به مسئله نگاه میکنم میبینم اصلا ارزشش رو نداره،رشته ش علوم انسانیه میخواد دیگه نهایت حقوق بخونه یا روانشناسی آینده ش چیه؟ وقتی سالانه هزاران نفر از این رشته ها دارن فارغ التحصیل میشن و نهایت ۵ تا ۱۰ درصدشون میتونن به درآمد و شغل دلخواهشون برسن.الان همون فیزیوتراپی و بینایی سنجی رو میتونن شغل رو براشون تضمین کنن؟ در حالیکه در حد پزشکی سخته قبولیشون.

درستهولی من در مجموع تصمیمش رو مبنی بر تاسیس سالن آرایشگری مییپسندم شغل باکلاس و پردرآمد و درعین حال ...

اخه همون کار ازادم کلی سرمایه میخواد و ممکنه شکست بخوری ، اینم تضمین شده نیست

ولی امن ترین راه به نظرم یه رشته ی خوب خوندنه

🏃🏻‍♀️

اخه همون کار ازادم کلی سرمایه میخواد و ممکنه شکست بخوری ، اینم تضمین شده نیستولی امن ترین راه به نظر ...

قدیم اینجور بود که باید یه آرایشگاه کامل میزدی الان چند نفر میتونن با هم سالن بزنن و هر کس تخصص خودش رو انجام بده.من عاشق لاین رنگ و مش و میک آپ هستم

2810