2777
2789

کلافه م کرده مشق نمینویسه اولش راحتش گذاشتم گفتم زده نشه دیکه معلمش صداش در اومده میگه مشقاشو نمینویسه همش نصفه .. و سر کلاس نمینویسه

کنفرانس داشت واسش نقاشی کشیدم بره سر کلاس توضیح بده اما از معلمش پرسیدم گفتش که روش نشد هرچی بهش گفته 

بخدا خسته شدم از اول نوزادیش بابای .....ش نبوده خونه و الان جدا شدیم بهم بگید چطور مدیریتش کنم 

پشیمونم چقد احمق بودم ولی حالا شده توروخدا نگید چرا بچه آوردی غلط کردم اون هم هردفعه گولم میزد که آره خوب شده باز روز از نو روزی از نو بالاخره توی یه شرایطی آدم دیکه کم میاره نگید چرا بخاطر بچه هات نموندی دیگه نتونستم 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
کنفرانس؟ برای بچه کلاس اول؟ یا خدا 🤯

اره کنفرانس در حد نقاشی و اینکه بفهمن داستانو

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنفرانس؟ برای بچه کلاس اول؟ یا خدا 🤯

یعالمه هم مشق میدن

منم خواهرم‌کلاس اولیه 

باید بشینی کنارش موقع درس نوشتن با تشویق و قربون صدقه و بازی بنویسه  بهش بگو پسرم  معلم نشونم داده یه جایزه بزرگ تو‌کمدش هست میخواد بده به تو ولی تا تو درسات رو خوب ننویسی نمیتونه بده مدیر اجازه نمیده درساتو بخون و خوب بنویس ک خانم بتونه اون جایزه هرو بده بهت هر روزم ک میاد خونه و درساشو روز قبل خوب نوشته بگو امروز معلمت گف یه قدم نزدیک تر شدی به جایزت خیلی خوشحال بود 

منم خواهرم‌کلاس اولیه باید بشینی کنارش موقع درس نوشتن با تشویق و قربون صدقه و بازی بنویسه بهش بگو پ ...

فقط استارتر موقعی ک کنارشی حتمااااا به یاد داسته باش اون بچه باید تازه شکل حروف و صدای حروفو یاد بگیره پس سعی کن اروم باشی هر دادی ک بزنی روی بچت تاثیر میزاره

چه دوره زمونه ای شده... آخه اینجوری که بچه ها زده میشن همون اول

دقیقا من اصن یادم نمیاد اینارو‌خدم یا بگه های خواهرم داشته باشیم اینا میگن باید شکل کلمه رو‌با حافظه دیداری حفظ کنن مثلا بادبادک رو‌میبینن بفهمن کلمه بادبادک هست .....

2810