2777
2789
عنوان

اوناییکه پسر کلاس اولی دارن بیان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 36 پست
منم خواهرم‌کلاس اولیه باید بشینی کنارش موقع درس نوشتن با تشویق و قربون صدقه و بازی بنویسه بهش بگو پ ...

اینقد باباش ریخته تو دست و پاش که اصلا براش مهم نیست من سعی میکردم قدرشناس بارش بیارم توی یه شب و یه روز این آقا همه ی زحمتامو به باد میداد از غذا خوردن به هله هوله بعدشم خودش گم و گور میشد الان من موندم و این سختیا 

یه شب میبیندشون و میبرشون بیرون نه همیشه و میبرشون بازی کنن و میبرشون براشون پیتزا می‌خره بچه ها هم یادشون میره فکر میکنن اون آدم خوبه س

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
یعالمه هم مشق میدن

ببین دختر من کلاس دومه.

تو تاپیکام هست.

بایدددددد صبور باشی همین.

تا آذرماه همینه.تا اینکه کم کم راه بیفته.

فقطططط تشویق وگرنه با دعوا راه به جایی نمیبری.

بهش بگو خانم تو خونه دوربین گذاشته.بیا مشقاتو با هم بنویسیم مثلا بریم بیرون واست فلان پاکن یا خط کش یا هر چی که دوست داره ؛ رو واست بخرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاتون دارن نشانه ها را یاد میگیرن یا تو لوحه نویسی اذیتتون میکنند؟

آره

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

کلاس اول همینه

مشق زیاد نیست چون دستشون خسته میشه و ناز می کنن ،اذیت میشیم و فکر می کنیم زیاده

پسر من کلاس اول مجازی بود،پیش دبستانی هم کرونا بود نرفت

پدر من در اومد

با کلی قربون صدقه یه خط می نوشت بعد استراحت دوباره خط بعدی

پاک کن انگری بردز از این ریزا داشت

من به صف میذاشتمشون،هر کلمه که می نوشت پاککناش و مداداش تشویقش می کردن

گوشه دفترش نقاشی می کشیدم

یه روز می رفتیم تو پارک کنار خونه روفرشی می نداختیم اونجا بهش می گفتم

بحث و دعوا هم زیاد داشتیم،بالاخره یه جاهایی ادم کم میاره

من نمی دونستم باید با بچه صدا کشی کار کرد،ده تا کلمه میچسبوندم رو دیوار می گفتم بخون،همش یادش می رفت چیه،فکر می کردم خنگه

بعد فهمیدم باید صداکشی کار کنیم ،خیلی عالی شد ،هر روز باهاش صدا کشی هارو کار می کردم

الان کلاس چهارمه خدارو شکر خوبه

پشیمونی از طلاقت؟حتما اون زمان بهترین تصیم رو گرفتیباید مشاور بریدرست میشه انشاالله

نخیر

توی این ازدواج هیچی بدست نیاوردم همش از روح و روانم میرفت باید رابطه سمی بود همش من نگه میداشتم زندگی رو تلاشا همش از من بود خدا بچه هامو حفظ کنه ما دور از اون خوشحالتریم اون نرمال نبود

پسرم الان کلاس سومه اما از کلاس اول همیشه برای مشق اذیت کرده، هرچند الان بهتر شده اما رهاش کنم حتماً درسش بد میشه‌.

من یک دفتر دارم و وقتی وقت مشقه با هم شروع به نوشتن می کنیم. بهش میگم ساعت نوشتن رو خودت تعیین کن.

خیلی براش گفتم و ترسوندمش از بیکار شدن و بی خانمانی، از این که کارگر بنایی بشه یا سبزی فروش. می ترسونمش که به شغل مورد علاقش نرسه.

یه کار دیگه هم که میکنم اینه که باهاش قهر میشم و تحمل این رو نداره.

به نظرم نذار به حال خودش رها بشه. شاید این روش ها به کارت بیاد. 

استارتر معلم دختر منم خیلی مشق میگفت پارسال هرروز کارم گریه بود،تو یه کلاس۳۹نفر بودن،سطح یادگیری میومد پایین

امسال ثبت نامش کردم غیرانتفاعی،معلم باادب ،بادرک و شعور

مشق به اندازه میشه

انقدر راحتم

پسرم الان کلاس سومه اما از کلاس اول همیشه برای مشق اذیت کرده، هرچند الان بهتر شده اما رهاش کنم حتماً ...

دقیقا

بلید باهاشون راه اومد

داد زدن اوضاع رو بدتر می کنه

یه جورایی باید هندونه گذاشت زیر بغلشون

تشویق کن

یعالمه هم مشق میدن

بچه خسته میشه 

من نمیدونم دلیل اینهمه مشق چیه به جای یادگیری بچه زده میشه

دختر من کلاس اوله

در حد سه خط میگه بنویسن یکمم ریاضی 

همونم دختر من میگه وقت ندارم خسته میشم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
پسرم الان کلاس سومه اما از کلاس اول همیشه برای مشق اذیت کرده، هرچند الان بهتر شده اما رهاش کنم حتماً ...

اصلا حرفمو گوش نمیده 

استارتر معلم دختر منم خیلی مشق میگفت پارسال هرروز کارم گریه بود،تو یه کلاس۳۹نفر بودن،سطح یادگیری میو ...

این مدرسه هم غیرانتفاعیه..

2810