2777
2789

پسر خالم یکم رفتاراش عجیب غریب شده اخلاقای خاص گرفته حالت طلبکارانه ویسری این مدل رفتارا چندین ساله میخوادازدواج کنه نمیتونه وضع مادیشم عالی براش کتاب بازکردن فهمیدن طلسمش کردن ۱۰ساله میگن توی قبر آشناشونه باید بکنن راسته؟واقعیته این چیزا یکی طلسم ودعاهم تو خونسونه اون آقاهه ۱۰۰میلیون میگیره میاد پیدامیکنه وباطلش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قضایا حقیقته

اما تمام دعا نویس ها میگن دعا برات گرفتن

شما برای آنجلینا جولی هم سر کتاب باز کنی

میگه دعا براش گرفتن

ابطال دعا کار هر کسی هست

همونطور ک فهمش کار هرکسی نیس

عرفا میتونن این کارو انجام بدن

ک پولی هم نمیگیرن

۱۰۰ م پول کمی نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

واقعیته والا توشهرمن ب جنازه هم رحم نمیکنن نمیدونم دقیق چیکارمیکنن ازگوشتش برمیدارن یاچی ولی شب اول اینکارو میکنن ک هنوز قبر درست نکردن بعدم باهاش طلسم درست میکنن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

تو یه فیلمی نشوت میداد به هما میگفت برات یا جایی دفن کردم میبرمت درش میارم برات .و گول خورده با جادوگر میرفتن سر یه چاله و براش پیداش میکرد 

سکانس دوم نشون داد که همون دعا نویس از قبل چند جا دعا دفن میکنه تا هرمشتری اومد بگه ببین این برا توهه دفن کردن پارچه و کاغذ و میخ و اینجور چیزا

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
واقعیته والا توشهرمن ب جنازه هم رحم نمیکنن نمیدونم دقیق چیکارمیکنن ازگوشتش برمیدارن یاچی ولی شب اول ...

کدوم شهرید؟؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
کدوم شهرید؟؟

نمیتونم بگم😐تو خوزستان

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

طلسم تو قبرستون یکی از سختترین طلسم هاست چه خوب که کسی رو میشناسید که میاد باطل می‌کنه خیلی از زندگی ها با وجود اینطور طلسما متاسفانه عاقبت خوبی نداره💔

خدا لعنت کنه اونایی که طلسم و دعا سیاه میگیرن

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

طلسم تو قبرستون یکی از سختترین طلسم هاست چه خوب که کسی رو میشناسید که میاد باطل می‌کنه خیلی از زندگی ...

ببین سخته برام باورکنم حتی اگه ۱درصدم درست باشه اون آدم بدی که اینکارارومیکنه چه جوری راحت داره زندگیشومیکنه

ببین سخته برام باورکنم حتی اگه ۱درصدم درست باشه اون آدم بدی که اینکارارومیکنه چه جوری راحت داره زندگ ...

همشون همینن

اما کارما هم در جریان هست من چندین نفر دیدم اینکارا کردن خودشون یه اتفاق براشون افتاده دیگه روشون نمیشه بیان تو مردم

همشون همینناما کارما هم در جریان هست من چندین نفر دیدم اینکارا کردن خودشون یه اتفاق براشون افتاده دی ...

ببین ممکنه رو‌یه لباس هم دعابخونن اخه من یجا توخونمون بجای میخره شرت رنونه پیداکردم استفاده شده بودش

ببین ممکنه رو‌یه لباس هم دعابخونن اخه من یجا توخونمون بجای میخره شرت رنونه پیداکردم استفاده شده بودش

رو لباس،مو،یه تیکه استخوان،ترشی،ادویه،سر خروس  میدونم مینویسن