2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست
یعنی هیچ دلیلی نمیتونه قانعم کنه ک ب بچه دوم شیر خودمو بدم‌از بس که لهم داغونم 😭😖😣

بیین شیری که با اعصاب خوردی

و روان نا آروم به بچه بدی همش مریضیه

من خودم شیر داشتم فراوان

ولی بخاطر شرایط روحی و روانیم

شیر ندادم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=358553588]نمیدونم شایدم بیخودی حساسم ان شاءالله این روزا هم بخیر بگذره ...زودترین موقعی ک میشه بچه رو از شیر گ ...[/QUOTE آره حساسی ویکی اینکه چون یه سره شیرمیخوره شبا کلافه میشی ازچندجهت از مکیدن الکی ومختل شدن خوابت ایناهمه دست به دست هم میدن تا حالت اکی نباشه‌....من پسراولیم رو۲۳ماهگی شروع کردم سر یه هفته اکی شد.بعضیاهم دیدم۱۸ماهگی میگیرن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم چجور ازشیرگرفتی

خیلی استرس و ترس از شیر گرفتن داشتم اما عزیزم واس منکه ک خیلی راحت بود 😂صبح ک پاشد شیشه شو آورد قوطی شیرخشک خالی رو نشون دادم گفتم تموم کردیم هی شیشه آورد آب کردم آب میوه هروقت گشنه بود غذا خوراکی دارم خدا رو شکر خیلی راحت کنار اومد الان ک تقریبا ۱۰ روز گذشته فقط شیشه شو میاره میگه آب ب کل فراموش کرده

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
خیلی استرس و ترس از شیر گرفتن داشتم اما عزیزم واس منکه ک خیلی راحت بود 😂صبح ک پاشد شیشه شو آورد قوط ...

چه خوب خداروشکر من دادمیزنه میگه شیشه حالا به زبون خودش، یاخوابش بیاد می می خودم میخواد دوروز ندادم زمین وزمان بهم زد تاصبح گیج وخوابالود میرفت تواتاق واشبزخونه میومدگریه میکرد، اخر میمی دادم تا دهنش زدبه سینم باارامش خوا ببیید دلم سوخت همچنان دارم میمی وشیشه شیر میدم  

چه خوب خداروشکر من دادمیزنه میگه شیشه حالا به زبون خودش، یاخوابش بیاد می می خودم میخواد دوروز ندادم ...

چن وقتشه؟  دختر من ی بار تو ۲۰وماگی خواستم بگیرم ۲ روز ندادم از از بس گریه میکرد بیهوش میشد باز ده دقه بعد بیدار میشد دو شب تا صبح جیغ میزد گریه میکرد لب ب هیچی نمیزد مجبور شد باز شیشه دادم اما الان حس میکنم خیلی فهمیده شده خداروشکر رو دور غذا افتاده

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
وا وقتی بچه شیرخشک نمیخوره بعدم خوب وزن نگرفته باید خودشو تقویت کنه بعدم برنج اضافه وزن میاره نه غذا ...

چرا وقتی یکی بچه دار میشه دیگه باید خودشو فراموش کنه ، شیر دادن خوبه در صورتی که اولا طرف مجبور نباشه مثل چی بخوره و نتونه رژیم بگیره ، دوما از این کار لذت ببره ، بعضی چالش ها در مورد بچه داری هست که خوب نمیشه تغییرش داد و مادر مجبوره از خودش بگذره ولی در مورد شیر دهی وقتی مادر از شیر دادن داره اذیت میشه روان و جسمش بهم میریزه حالا شیر خشک بده اتفاقی نمیوفته

چه جالب منم الان دو ماه مونده به دوسالگی میخام از شیر بگیرمولی خیلی بهم وابسته است، می‌ترسم نمی‌دونم ...

دختر منم ب همین شدت وابسته بود... خب قطعا اذیت میشه و شماروهم اذیت میکنه... من چن شب اول رو پام میزاشتمش و شیشه بهش میدادم... بعد فقط با شیشه دیگ میخابید و ساکت میشد... ولی خب الان وابسته شیشه شده که خب در اینده ترکش میدم😂

💙♥💜