2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست
بخدا من نگران‌خودم نیستم ۹۰ درصد نگران بچمم میگم شیرم مفید نیست بدرد نمیخوره من ک حال روحی و جسمیم خ ...

مطمئن باش شیرتوهرچی باشه ازشیرخشک بهتره اگه خیلی نگرانی گلم موقع شیردادن وضوبگیر وقران بخون تا وضع روحیت روبچه اثرنذاره

بخدا من نگران‌خودم نیستم ۹۰ درصد نگران بچمم میگم شیرم مفید نیست بدرد نمیخوره من ک حال روحی و جسمیم خ ...

چرا فکر میکنی شریت خوب نیست؟خوب نباشه که نوش جان نمیکنه.چندکیلوئه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هرچی خواستم از شیر شب بگیرم نشد همین الان قربونش برم داره نوش جان میکنه تاصبح نمیزاره بخابم نیم ...

شام میخوره؟

چرا فکر میکنی شریت خوب نیست؟خوب نباشه که نوش جان نمیکنه.چندکیلوئه؟

۱۱ماهشه فک کنم هنوز ۱۰ کیلو نشده ۹و نیم 

موقعی ک بدنیا اومد قد بلند ترین و سنگین ترین بچه بیمارستان بود انقدرم سفید و ناز بود الان هرکی میبینه میگ لاغره یا رنگ و روش پریده انگار رنگش زرده دکترم بردم گف خوبه ولی من راضی نشدم انقد فکر کردم تا ب این نتیجه رسیدم حتما شیرم خوب نیس

یک هفته است از شیر گرفتی؟ چجوری با چه روشی؟

یبار تو ۲۰ ماهگی میخواستم بگیرم دو شب تا صبح فقط جیغ میزد مجبور شدیم باز دادیم الان دوساله کامل شده با اون همه وابستگی روز در میان ی شیرخشک می‌خورد ولی خیلی فهمیده شده صبح ک پاشد شیشه شو آورد قوطی خالی شیرخشک رو نشون دادم گفتم تموم کردیم چند روز بهانه گرفته هی بهش غذا خوراکی شیشه شو آب کردم خدا روشکر خیلی راحت کنار اومد 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
۱۱ماهشه فک کنم هنوز ۱۰ کیلو نشده ۹و نیم موقعی ک بدنیا اومد قد بلند ترین و سنگین ترین بچه بیمارستان ب ...

وزنش خیلی خوبه پسر من۱۳ماهشه۱۰کیلو هست واصلا هم لاغر دیده نمیشه تازه این مدت هم بنظرم وزن نگرفته وبهداشت هم راضی بوده ولی منم اهمیت ندادم بچه هستن یه روز مریضن غذا کم میخورن ورجه ووورجه میکنن...بااین حرفا این روزاتو تلخ نکن برنمیگردن

اره ماشالله اشتهاش خوبه ولی چ شام خوب بخوره چ نخوره همش دوس داره شیر بخوره تا صبح

دوس داره بغلت باشه میفهمم سخته

وزنش خیلی خوبه پسر من۱۳ماهشه۱۰کیلو هست واصلا هم لاغر دیده نمیشه تازه این مدت هم بنظرم وزن نگرفته وبه ...

نمیدونم شایدم بیخودی حساسم ان شاءالله این روزا هم بخیر بگذره ...زودترین موقعی ک میشه بچه رو از شیر گرفت چند ماهگیه؟

2810