2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست
اره خداروشکر خوب میخوره ولی خیلی وابستس بهم وقت و بی وقت میاد سراغ شیر شبم تا صبح ک همش دهنشه

بچه منم شب‌ها بیشتر وابسته است!

خیلی جاها دیدم قبل از یک‌سالگی میگفتن شیر شب قطع کردن و فقط روزها شیر میدن،

من اهمیت نمی‌دادم، حالا می‌فهمم چقدر خوبه، اصلا شب تا صبح خواب نداری،

الان قصد دارم کلا از شیر بگیرمش نمی‌دونم چجوری شیر شب رو با این وابستگی ازش قطع کنم🤦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه منم شب‌ها بیشتر وابسته است!خیلی جاها دیدم قبل از یک‌سالگی میگفتن شیر شب قطع کردن و فقط روزها شیر ...

منم هرچی خواستم از شیر شب بگیرم نشد همین الان قربونش برم داره نوش جان میکنه تاصبح نمیزاره بخابم نیم ساعت یبار شیر میخاد

عزیزم خدا حفظش کنه اره واقعا من همه جوره برام گرون تموم شد شیردهی کلی موقعیت از دست دادم

ممنونم از وقتی راه میره بیشترعاشقش شدم و دلم تنگ میشه که بزرگ شه ودیگه نمیتونم بچه ی انقدی رو تجربه کنم همش میگم کاش کسیوداشتم کمکم کنه من فقط نگاش کنکم وباهاش بازی کنم😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزم پشیمون نباش بخداحق اون بچس ازشیرمادرتغذیه کنه چون علاوه برنیاز جسمی نیاز روحیشم تامین میشه وتحقیقات نشون داده اونایی که از شیرمادرتغذیه کردن نسبت به بچهای شیرخشکی هم دارای بدن سالم تری بودن هم اینکه خلق وخوشون بهترشده واعتمادبنفس بیشتری دارن چون بحث شیرمادریه نیازه که اگه تامین نشه بچه تااخرعمر احساس امنیت روانی نمیکنه ومسترس میشه خیلی بحثش طولانیه

من بچم دوسال و چهارماهشه .عنوز از شیر نگرفتمش .جرات ندارم یه لحظه دراز بکشم میاد سراغم ...دندونام خر ...

وای چطور میتونی... من این اخریا اصاب و روانمو بهم ریخته بود... دو ماه مونده ب تولد دوسالگی گرفتمش

💙♥💜
اگه شوهرم قبول کنه آخه خیلی بچه دوست داره بخصوص ک ۷ سالم انتظار کشیدیم

آخییییی😍😍😍😍😍پس عزیزدوردونه هست بشدت😍😍😍😍😍 چقدخوشحال شدم.حتمااز فردا قرصا رو بخور به خودت برس الان که یه سالش شده میتونی بیشتربه خودت برسی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من هردو را دادم کاملا راضیم ازهمون اول شیرخشکم به عنوان کمکی میدادم ،ولی تانزدیکای یکسال دیگه بچم شیرخودمو نخورد خیلی کم شده بودسیرنمیشد ک دیگه ازون به بعدم شیرخشک تنها بهش دادم وزن بچم خیلی کم بودموقع تولد ولی شکرخداخوب وزن گرفت

عزیزجانم من کاری به حرفای بقیه ندارم

اماشیرخشک برای مواقع ضروریه وواقعاگرونم هست

امااگه بچت وزن نگرفته ضعیفه میتونی کمکی بهش بدی

دومافقط وفقط بایدبه خودت برسی ببینی چی شیرتوزیادوچرب میکنه مغزیجات آبگوشت کاچی ایناهاروحتمابخور

من نمیدونم بچتون چه سنیه

اماغذاخورکه میشه باغذاحتماسیرش کن بعضی مامانابچشون بدغذایی میکنه دیگه حوصله ندارن درست کنن بدن بهش غذاهای مقوی براش درست کن به هرجوری شده بده بهش

عزیزم پشیمون نباش بخداحق اون بچس ازشیرمادرتغذیه کنه چون علاوه برنیاز جسمی نیاز روحیشم تامین میشه وتح ...

بخدا من نگران‌خودم نیستم ۹۰ درصد نگران بچمم میگم شیرم مفید نیست بدرد نمیخوره من ک حال روحی و جسمیم خوب نیس وگرنه بچم الویته اگه بدونم این شیر ک میخوره واقعا براش مفید و عالی بوده خداروشکر میکنم

وای چطور میتونی... من این اخریا اصاب و روانمو بهم ریخته بود... دو ماه مونده ب تولد دوسالگی گرفتمش

چه جالب منم الان دو ماه مونده به دوسالگی میخام از شیر بگیرم

ولی خیلی بهم وابسته است، می‌ترسم نمی‌دونم چجوری ازش بگیرم

حتما با شیر می‌خوابه، شب‌ها هم بیدار بشه، حتما باید شیر بخوره تا خوابش ببره

میشه بگی چجوری از شیر گرفتی مخصوصا شیر شب 

2810