2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست

من بچه سوممو که خواست خدا بود شیر خشک دادم راستش بخواید اعصابم نمیکشید برای میک زدن سینم تمام طنم به لرزه میوفتاد

به نوزادم شیرخشک دادم بعد سه ماه مثل چی پشیمون شدم معده دخترم داغون شد رفلکس شدید رفت بخاطر شیرخشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک بچه اولمو شیرخشک دادم چون شیر نداشتم تلاشم نکردم واس اینکه خودم شیر بدم خیلی اذیت شدم ی شیرخشک یبوست میاورد یکی اسهال یکی بالا میاورد یکی وزن نمیگرف اواخر  تموم داروخانه شهرمون رو می‌گشتیم واسه ی شیر خشک خیلی سخت بود خدا رو شکر یه هفته از شیر گرفتم راحت شدم

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
ن بخدا ویتامین گرفتم پر یخچال یادم میره بخورم موندن دست نخورده اینم از عوارضش

خب واجبه که بخوری...غذای مقوی بخور:آبگوشت،کباب،شیره ها، لبنیات،مغزیجات تو اینا رو‌بخور ببین بچت چی میشه خودت چی میشی😍باجون ودل بهش شیربده بگو خدایا گوشت بشه به تنش مغزبچم قوی بشه.وقتی ضعیف باشه بدنت بهم میریزی وطبیعیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی هیچ دلیلی نمیتونه قانعم کنه ک ب بچه دوم شیر خودمو بدم‌از بس که لهم داغونم 😭😖😣

الان دومی رو بارداری؟

این وسط سلامتی و اضافه وزن خودشم که اصلا مهم نیست

وا وقتی بچه شیرخشک نمیخوره بعدم خوب وزن نگرفته باید خودشو تقویت کنه بعدم برنج اضافه وزن میاره نه غذای آبکی 

چن بدی تو دلت بچه ایی یه شیر میخوره نمی سوزه مگه نمیدونست باید بچه شیر بده به بچه ایی که از گوشت وخون خودشه 

از نظر من شیر دادن ب بچم بهترین حس دنیا بود و هنوزم ک بهش فکر میکنم ضعف میکنم براش اینک شیره وجودمو دادم ب بچم 

پسرم دوسالونیم شیرخورد 

هیچی شیر مادر نمیشه شماهم میتونستی یه سری داروهای گیاهی هست بخوری تا شیرت صاف بشه ک بچه چیزیش نشه 

این وسط سلامتی و اضافه وزن خودشم که اصلا مهم نیست

وای نگو.. منم شیر میدم، اضافه وزن گرفتم، تک پوشم در نمیاد... مچ دستم اذیت می‌کنه..

خیلی دوسش دارم نمیخام قیچی بشه 

تا بیام وزن کم کنم هم طول میکشه، راهکاری ندارین دوسی‌ها که چجوری درش بیارم؟

دیشب هرکارری کردیم از دستم در نیومد، با کرم و وازلین و مایع ظرفشویی و چسب ۵ سانتی و جوراب و پلاستیک و سشوار و... همه چی امتحان کردم نشد..

دوسیا اگر راهکاری دارین بگین🌺

یعنی هیچ دلیلی نمیتونه قانعم کنه ک ب بچه دوم شیر خودمو بدم‌از بس که لهم داغونم 😭😖😣

بچه دوم نیار عزیزدلم خیلی بچه بزرگ کردن سخته من که دیگه نمیار جون آدم میره وقتی زایمان میکنه 

نه دلی قصد دارم زود بیارم اختلاف سنیشون کم باشه

چندوقتشه؟ اول قرصا رو شروع کن به خوردن وازفردا هم برنامه غذایی توپ بچین

2810