2777
2789
عنوان

کیا از شیردادن به بچه پشیمون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 102 پست

منم همینطور. گاهی حس میکنم نکنه مادر بدی هستم ک همچین فکری میکنم🙁 مخصوصا موقع از شیر گرفتنش خیلی زجر کشیدم تنها تو شهر غریب از درد زار میزدم ناله میکردم بچم بدخواب شده بود و من خیلی حالم بد بود. اخرم پوستم ترک خورد الانم خیلی کوچولو و افتاده شدن حالم بهم میخوره ازشون دلم میخواد پروتز کنم😣

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پشیمونم ...علاوه بر این چیزایی که شما گفتین سینه هام خیلی افتاده شدن ....درحالی که قبل بارداری اینطور نبوده😑ولی خوب نمیدونم شاید بچه دومم شیر خودمو دادم.

اخه کلا شیر خشک خیلی خوب نیست . اگه بتونی پنج شیش ماه اولو شیر خودتو بدی بعد شیر خشک بدی خیلی بهتره

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
بعدش با افتادگی چکار کردین؟

عمل کردم

لیفت و پروتز

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان یه عده میان میگن هیچی شیر مادر نمیشه

اخه واقعا هم شیر مادر آنتی بادی های خیلی بیشتری داره نسبت ب شیر خشک و این تایبد شده‌ی علم هست.

ولی خب عوارضش برای مادر خیلی سخته من حتی با دوستامم نمیشد بیرون برم بخاطر شیر از همه بدتر افتادگی سینه داره دیوونم میکنه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
منم پشیمونم ...علاوه بر این چیزایی که شما گفتین سینه هام خیلی افتاده شدن ....درحالی که قبل بارداری ا ...

چه یکی دو ماه چه یکی دوسال، اجازه بدی سینه شیر بیوفته دیگه کار از کار میگذره. چون بیشتر آسیب رو هشک کردن شیر به سینه میزنه

شیر مادر بهترین غذا برای نوزاده اما به شرطی که از لحاظ روحی و روانی هم حالتون خوب باشه چون تماما احساسات و حال مادر دقیقا مثل تغذیه ای که دارید به بچه منتقل میشه

من شیر خودمو دادم و راضیم اگه مادری شیر داشته باشه نباید دریغ کنه

به نظرم در شرایط فعلی که همه مواد غذایی هورمونی شدن و استرس و فشار زندگی تقریبا در همه اقشار حس میشه شیر خشک به مراتب از شیر مادر بهتره.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.

عزیزم ویتامینارومیخوری؟تغذیت خوبه؟ اینا خیلی مهم هستن. منم بچه دوممه شیرخودمومیدم ومیگم خدایا تاآخر دوسالگی روزی پسرم پربارباشه نوش جان کنه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مادری همینه عزیزدلم 

سوپ گندم بخور شیرت زیاد بشه .شیرتو قوی کن .شیر افزابخور.اب گوشت بخور بچه زودی جون بگیره .کاچی باپودر پسته صبابخور 

هر روزازاینابخور 

بگو مامانت بیاد برای دو روز درست کنه هی گرم کن بخور 

عزیزم ویتامینارومیخوری؟تغذیت خوبه؟ اینا خیلی مهم هستن. منم بچه دوممه شیرخودمومیدم ومیگم خدایا تاآخر ...

ن بخدا ویتامین گرفتم پر یخچال یادم میره بخورم موندن دست نخورده اینم از عوارضش

2810