2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظرتون رو بگید که چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 46 پست
انشاالله پس منتظر بمونم ببینم چی میشه انشاالله باشم برام دعا کن

من انقدر ناخواسته باردار شدم کههه کلیم مشکل دارم با شوهرم ولی خدا بچه رو بم داد چون خیلی احساس تنهایی میکردم و تو دلیمم پسره انقدد باشگا رفتم و زعفران خوردم سقط نشد و نشد 

قبلا که عقب مینداختی ام ترشح قهوه ای میدیدی؟ اگه نه احتمالا الان لانه گزینیه

والا مدل پریودیام اینجوری که ۲روز اول همینجوری ترشح و لک قهوه‌ای که توش رگه خون هم داره میبینم بعد روز سوم و چهارم شدید ماچیاپ بعد کم میشه و تمام

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ۳روز عقب انداختم از ۱آبان تا حالا که ۷ روزه فقط ترشح قهوه ای دارم دیگه هیچی نیست

نمیدونم والا اینم شانس ماس منم اقدامم درد ناف و کمر و زیر شکمم دارم الان ی ماهی میشه ولی نمیدونم مال چیه

من انقدر ناخواسته باردار شدم کههه کلیم مشکل دارم با شوهرم ولی خدا بچه رو بم داد چون خیلی احساس تنهای ...

خدا برات حفظش کنه انشاالله نامدار باشه و صحیح و سلامت بغلش بگیری انشاالله با اومدنمش خوشبختی تون تکمیل شه و دیگه هیچ مشکلی نداشته باشید برای منم دعا کن بخدا خیلی محتاج دعاتم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
خدا برات حفظش کنه انشاالله نامدار باشه و صحیح و سلامت بغلش بگیری انشاالله با اومدنمش خوشبختی تون تکم ...

من حسم بهم دروغ نمیگه به خدا که بارداری برو ازمایش بتا بده 

نمیدونم والا اینم شانس ماس منم اقدامم درد ناف و کمر و زیر شکمم دارم الان ی ماهی میشه ولی نمیدونم مال ...

انشاالله شما هم این ماه خبر بارداری ت رو بهم تو این تاپیک بدی برای همه منتظرت دعا میکنم دامنشون سبز شه برای ما هم سبز بشه انشاالله

من حسم بهم دروغ نمیگه به خدا که بارداری برو ازمایش بتا بده

فدای دلت عزیزمی خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه بیام بگم منم باردارم؟؟🥲چشمام اشکیه الان واقعا 

کی برم آزمایش بدم بنظرت؟

والا مدل پریودیام اینجوری که ۲روز اول همینجوری ترشح و لک قهوه‌ای که توش رگه خون هم داره میبینم بعد ر ...

خب دختر خوب الان۱۰روز شده😕به دلم افتاده حامله ای اگه زدی و بودی تگم کن  برات صلوات فرستادم

خب دختر خوب الان۱۰روز شده😕به دلم افتاده حامله ای اگه زدی و بودی تگم کن برات صلوات فرستادم

فدات بشم یعنی میشه واقعا؟؟انشاالله باشم پس برم فردا بخرم بی بی چک بهت خبر میدم تو همین تاپیک 

فدای دلت عزیزمی خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه بیام بگم منم باردارم؟؟🥲چشمام اشکیه الان واقعا کی برم آز ...

اره عزیزم مگ سابقه ی باردار نشدن داری یا اینکه تحت نظری خدا هرچیییی بخواد همون میشه بهش شک نکن تو بهترین شرایط زندگیت بهت نینی میده که بشه پشتوانت

اول بیبی چک بزنولی آزمایش خطا نداره یعنی هرچی نشون بده همونه

باشه عزیزم برام خیلی دعا کن انشاالله خدا من رو هم لایق مادر بودن بدونه گرچه آدم بدیم خودم میدونم

اره عزیزم مگ سابقه ی باردار نشدن داری یا اینکه تحت نظری خدا هرچیییی بخواد همون میشه بهش شک نکن تو به ...

داستان زندگیم خیلی طولانی و پر پیچ و خمه  این روزا خیلی با حرفاشون دارن بقیه اذیتم میکنن دعا کن برام توروخدا انشاالله باردار باشم و به دلت درست افتاده باشه 

فدات بشم یعنی میشه واقعا؟؟انشاالله باشم پس برم فردا بخرم بی بی چک بهت خبر میدم تو همین تاپیک

منم خواهرم بعد چند سال بچه دار شد بهش گفتم حامله ای ازم خندید بعد واقعا حامله بود هنوزم میخنده میگه گفتیاااا باورم نمیشد. اونم مثل الان تو همین علائم و داشت سه صبح پاشد بیبی چک زد هیچکدوم نخوابیده بودیم🤗این حس قشنگو برای همه منتظرا میخوام

2810