2777
2789

من ۲۸باید پریود میشدم که نشدم البته سابقه عقب افتادن دارم که ۱آبان ترشح قهوه ای دیدم تا الان فقط ترشح بعضی وقتا میبینم اونم وقتی میرم دستشویی موقع شستن خودم میبینم امروز زیر دلم عجیب درد می‌کنه تیر می‌کشه هی از صبح و فقط رفتم دستشویی ترشح قهوه ای هست نه خون تازه نه الان ۸ آبان هست باید چیکار کنم؟کسی مثل من بوده؟ 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
اوایل بارداریته

واقعا ؟یعنی میشه باشه؟؟؟کاش باشه مثل من بودی شما؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ؟یعنی میشه باشه؟؟؟کاش باشه مثل من بودی شما؟

من پریود شدم شبی ک پریودیم تموم شد باردار شدم بعد دل درد داشتم نفخ میکردم یهو زیر شکمم درد میکرد و سردم بود رو شکم میخوابیدم دل درد داشتم رفتم دکتر گفت ۲۰ روزه بارداری😂😂

منم مث تو بودم سیزده روز انداختم عقب ولی پری شدم

آخه ۳روز عقب انداختم از ۱آبان تا حالا که ۷ روزه فقط ترشح قهوه ای دارم دیگه هیچی نیست 

ممکنه باردار باشی. یه بیبی چک بزن

ندارم که انشاالله فردا میخرم دعا کن باشم بیام اینجا اعلام کنم به نظرت نشون میده الان بی بی چک؟

من پریود شدم شبی ک پریودیم تموم شد باردار شدم بعد دل درد داشتم نفخ میکردم یهو زیر شکمم درد میکرد و س ...

ااا چه جالب کاش منم باشم بی بی چک نزده بودید؟دعا کنید منم باشم لطفا🥲

ندارم که انشاالله فردا میخرم دعا کن باشم بیام اینجا اعلام کنم به نظرت نشون میده الان بی بی چک؟

حداقل باید یک هفته بگذره تا نشون بده دوتا بخر که خیالت راحت بشه. انشاالله مامان شدی

حداقل باید یک هفته بگذره تا نشون بده دوتا بخر که خیالت راحت بشه. انشاالله مامان شدی

باشه عزیزم دستت درد نکنه دعا کن باردار باشم انشاالله 

ااا چه جالب کاش منم باشم بی بی چک نزده بودید؟دعا کنید منم باشم لطفا🥲

بیبی چک زدم منفی بود حالت تهوع و ایناام نداشتم ۵ روز ۶ روز دیگه زیر نظر بگیر و برو ک ایشالله حامله ای 

بیبی چک زدم منفی بود حالت تهوع و ایناام نداشتم ۵ روز ۶ روز دیگه زیر نظر بگیر و برو ک ایشالله حامله ا ...

انشاالله پس منتظر بمونم ببینم چی میشه انشاالله باشم برام دعا کن

2810