2777
2789
عنوان

چلو گوشت پختم بو میده

433 بازدید | 39 پست

از اینکه گوشت خوبی خریدم مطمئنم بچها

اول پیاز خلالی ریختم تو قابلمه و ۱حبه سیر،گوشت هارو چیدم روش،زیرشو کم کردم ۱۰دیقه درشو بستم،بعد زعفرون دم شده ریختم روش و بعد سسی ک با رب و ادویه درست کردم و ی تیکه چوب دارچین

اما بو میده

الان چندتا خلال فلفل دلمه هم اضافه کردم بهش

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید باید یکم تفت میدادی بعد درشو میبستی گوشتو میگم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
قبل هر چی باید با آب خالی بذاری بجوشه و آبشو خالی کنی بعد باقی کارا

کلا هروقت میپزم بو میده

همین ب قول شما ی بار همین کارو هم کردم اما بازم بو زحم میداد

کلا هروقت میپزم بو میدههمین ب قول شما ی بار همین کارو هم کردم اما بازم بو زحم میداد

فکنم تو احساس میکنی بو میده 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
من کلی پیاز و ی بوته کامل سیر و ی کیسه حاوی برگ بو دارچین هل و فلفل سیاه و تخم گشنیز و زردچوبه و یکم ...

خوشمزه میشه؟

من چندساعته گذاشتم با شعله کم بپزه