2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

250 بازدید | 17 پست

سلام ، بچه ها منو نامزدم چند روز دیگه عقد میکنیم تا حالا رابطمون در حد بوس و بقل بوده البته بگم که محرمیم تا چند روز پیش که یکم بیشتر شد و ببخشید که از این لفظ استفاده میکنم به مالیدن و .. رسید بعد مدام میگه که بعد از عقد ما دیگه زن و شوهریم و من بیشتر از این می‌خوام 

تو فرهنگ خانواده ما اصلا رابطه تو دوران عقد رو درست نمیدونند البته نامزدم خودش میگه تا عروسی رابطه کامل رو نمیخواد ولی با این حال من با خودم فکر میکنم اگه بیشتر از این بهش اجازه پیشروی بدم به رابطه کامل ختم بشه ، عروسیمون قراره تیر ماه باشه 

خانوما بنظرتون تا اون موقع رابطمون رو تا چه حد نگه دارم طوری که اونم تا حدودی راضی باشه ؟

من ترجیح دادم تو عقد همو بشناسیم.

درسته موفق نبودم😅 ولی رابطه نداشتیم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجایکی بود ک بعدعقد دخترنبود بعدش نامزدش زد زیرهمچی گف نمیخامت باهم دوست بودین حیف کاربریشو گم کردم بنظرمن تا شب عروسی خودتونگهدارهزاران راه برای ساکت کردن مرد هس

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

فقط اصلا رابطه کامل نداشته باش تا موقع عروسی بهش اجازه نده زیاده روی کنه قبلش هم باخودش حرف بزن که اگه خیلی پیش رفت نمیزارم ناراحت نشی من خودم یکماه که عروسی کردم واز اینکه نزاشتم تو عقد رابطه کامل داشته باشم هم خودم هم همسرم خیلی خوشحالیم 

به عنوان کسی که تجربه اش رو داشته میگم یه سری حدود نگه دار

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

رابطه نصفه نیمه داشته باش در حدی که تشنه ت بمونه ولی حتی عقد دائم هم یه مردو ضمانت نمیکنه.واسه خودت هم که شده رابطه کامل نداشته باش.اینجورژ هم مشتاقتر ه برای عروسی هم ته دل خودت قرصه