2777
2789
عنوان

رفت و امد دوران عقد😫

230 بازدید | 26 پست

سلام یساله عقدم از رفت و امد توی دوران عقد واقعا خسته شدم وقتی کم میرم یا نمیرم خونه ی مادر شوهرم اینا باید دلیل بیارم یا بدشون میاد یا ناراحت میشن از وقتی از مادر شوهرم حرف خوردم و بدمو گفت دیگه کمتر میرم ولی باز میگن کم میای هفته ای یه روز میرم اینم بگم که مامانم کمردرد داره نمیتونه کار کنه و فلان کسیم به جز من و داداشم نداره وقتی میرم اونجا باید هزارتا دلیل بیارم چون مادر شوهرم میگه کجا و تیکه میندازه وقتی میگم میخام برم بدش میاد قیافشو یجوری میکنه و تیکه میندازه بخدا خسته شدم قلبمو شکوندن الان پدر شوهرم شب کار شده واسه خواب هم نمیره خونه بعد شوهرم میاد خونمون شام میخوره میره قبلا میخابید ولی چون پدرش خونه نمیاد میره که خانوادش تنها نباشن تا وقتی که عروسی کنیم دیگه پیش من نمیخابه مگه اینکه من برم خونشون اینم بگم که مادر شوهرم دختر هم داره تنها نیس و یه پسر کوچیک داره انتظار دارن دیگه من همیشه برم اونجا چون شوهرم دیگه نمیتونه بیاد ولی من دوس ندارم برم چون شوهرم از صبح تا غروب سرکاره و با حرفای که زدن بهم دوسدارم کمتر برم ایا این درسته که پیش زنش نمیخابه میره خونشون؟ اینم بگم که رسممونه مشکلی با خوابیدن توی عقد نداریم ، شوهرم میگفت اگه بعد شام نرم فردا هی خانوادم بهم بد میگن فلان بنظرتون چیکار کنم😤منم نمیخام برم

به شخصه خوشم نمیاد دوران عقد خونه همسرم بخوابم یا اون خونمون بخوابه 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قدیم گفتن دوری و دوستی،

همینا ک از نبودت گلایه میکنن

فردا میگن چه خبرررته هررر روز اینجایی

تا وقتی کم میری ارزشتو حفظ میکنی

با کم رفتن بهشون اجازه دخالت نمیدی تو زندگی ایندت

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
ولی همش میگن کم میای و سرد میشن باهام

بزا بگن.فردا میشن موی دماغت یکسره میخوان سرت آوار باشن.تو کار خودتو بکن.هنو هیچی نشده پشتت حرف زده چ برسه ۲ روز دیگه.فردا هی بری ازت سوتی میگیرن بیشتر حرف میزنن

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
بزا بگن.فردا میشن موی دماغت یکسره میخوان سرت آوار باشن.تو کار خودتو بکن.هنو هیچی نشده پشتت حرف زده چ ...

حتی به جاریامم میگن کم میاید البته اونا دیگه رفتن زیر یه سقف خیلی دلم شکسته به زور میرم اونجا اونم بخاطر شوهرم

مثل خانواده شوهر من دخالت کنن من اوایل حفظ حرمت میکردم هیچی نمیگفنم بخاطر همین شیش سال دارم تاوان می ...

منم دقیقا هرچی بگن سکوت میکنم چون نمیدونم چی بگم فردا میگن بی احترامی کرد

ببین عزیزم بعنوان کسی که ۴۰سالشه و اینارو گذرونده میگم از نظر همخوابی تو دوران عقد ناله نکن . شوهرت باید بیاد پیشت اصلا واسه همخوابی با شوهرت جلوشون کوتاه نیا . وقتی شوهرت میاد حسابی دلبری کن و قلقلکش بده برو بغلش بوس . اینا . ولی اگه گفت شب بیا خونه مون نرو . 

واسه سر زدن برو اما شب نخواب بذار شوهرت جلو خانوادش وابسته به خاطر تو .وگرنه تا آخر اولویت اونان