2777
2789
عنوان

خانومای ک بوی قرمه سبزیشون میپیچه ط محل بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست
یعنی پیاز نزنم ؟ راستی قرمه رو چقدر باید تف بدم ؟ نیم ساعت خوبه ؟

سبزی و که میخرم تازه س مثلا از ساعت ۱۱صبح تا ۵بعد ازظهر تفت میدیم ما.اولش ک آبش داره تبخیر میشه حرارت متوسطه آبش ک تموم شد روغن میریزی زیرش و کم میکنی اروووم سرخ میشه

روغنشم فرااااوون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ادویه رو نمیدونم ولی عطر قورمه واسه شنبلیله س و ابنکه مقدارشم زیادباشه و از صبح رو گاز باشه برای طعم ...

لطفا راهنمایی اشتباه نکنید شنبیله کمترین مقدتر سبزی توی قورمه ست وگرنه تلخ میشه و نمیشه خورد

ترکیب سبزی فرق داره 

من اگه ده کیلو سبزی بخرم ، ۵ کیلو تره ، ۲ کیلو گشنیز، ۲ کیلو جعفری، یک کیلو شنبلیله میخرم

بعد اول سبزی رو باید بزاری کامل آبش بکشه و بعد روغن بریزی و با حرارت ملایم زمان طولانی سرخ کنی

واسه ترشی هم من پرک لیمو عمانی میزنم.

عطر قرمه سبزی هام همیشه میپیچه

باشه عزیزم مرسیی پس جوز هندی و شنبلیله بخرم بعد بار بزارم 😂🙁

اگه ایتا داری من یه ویدیو قرمه سبزی دارم برات بفرستم قرمه سبزی با روغن سبز تیره وای نگم برات 

واینکه از ادویه قرمه هاتی کارا حتما حتما استفاده کن 

دوست داشتی تو خصوصی درخواست بده شمارمو بدم حالا یا ایتا یا روبیکا برات بفرستم 

رب در قورمه سبزی...

بله من میزنم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810