2777
2789
عنوان

خانومای ک بوی قرمه سبزیشون میپیچه ط محل بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست
سبزی هام تازس ۱۰ روز بیش تر نیست جایخی عه

ادویه ی مناسب .  یبار با سبزی خشک درست کن فقطسبزی خشک. 

یبار سبزی و خشک و تازه رو قاطی کن. گوشت گوساله من دوست دارم گوسفندی نه. جوز هندی یکم رنده کن بریز. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوی قرمه سبزی من دقیقا تو کوچه میپیچه

ادویه مدویه م نزن الکی گوش نده

سبزیت فقط خیلی خیلی خیلی ریز خورد شه خیلی خیلی ام سرخ شه با روغن جامد

من دخترعمه م شف هست گفت قرمه پیاز داغ نمیخواد.منم سالهاست پیاز داغ نمیریزم

تنها ادویه ش هم زردچوبه س اخر سرهم یه کوچولو شنبلبه یکم تفت میدی در حد یه ق مرباخوری میریزی توش

با سبزی خشک قرمه درست کن اگه نه اینکه یکساعت با شعله کم تفت بخوره یه پیاز درشتم رنده کن توش و گوشت ه ...

من سبزی خشک ندارم قرمه سبزیم داخل فیریزه اگه بخوام همونو استفاده کنم چقدر باید تف بدم؟ قبلا هم خواهرم با روغن تف دادتش بعد پر کرده جایخی 

2805

لوبیا رو از شب قبل خیس کن، لیمو عمانیها رو هم یکی دو ساعت تو آب گرم خیس کن تا تلخیش بره.. من ادویه قورمه خریدم ولی از مزش خوشم نیومد

راز قورمه سبزی خوشمزه اینه که سبزیشو خوب سرخ کنی تا رنگش تیره بشه

من نیم ساعت آخر یه قاشق چایخوری آرد، یه قاشق رب انار و یه مقدار رب گوجه و یه قاشق چایخوری هم شنبلیله خشک شده رو باهم تو روغن تفت میدم و به خورشتم اضافه میکنم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
بوی قرمه سبزی من دقیقا تو کوچه میپیچهادویه مدویه م نزن الکی گوش ندهسبزیت فقط خیلی خیلی خیلی ریز خورد ...

یعنی پیاز نزنم ؟ راستی قرمه رو چقدر باید تف بدم ؟ نیم ساعت خوبه ؟

سبزی با روغن بیشتر باید تفت بخوره خوب سرخ بشه با حرارت کم 

لوبیا چیتی خیس کن شب قبل 

اول پیاز داغ میکنم بعد گوشت تفت میدم ادویه میزنم یکم خیلی کم رب میزنم پودر لیمو میزنم من نه خود لبمو عمانی

بعد سبزی اضافه میکنی در آخر لوبیا چیتی

آب میریزی 

حرارت کم کن تا 5 یا 6 ساعت جابیفته

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810