2777
2789
عنوان

خانومای ک بوی قرمه سبزیشون میپیچه ط محل بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست
سبزی تازه باشه خیلی در حد سوختن سرخش نکن لیمو که می‌ندازی توش حتماً تلخیشو قبلش بگیر می‌تونی آخر سر ...

جوز هندی میگن واسه قورمه سبزی خوبه فقط اسی جان حواست باشه اندازه نوک قاشق چایخوری بریزی بیشترش خطرناکه

لوبیا رو از شب قبل خیس کن ، موقع پخت پیاز فراوان رو تفت بده بعد گوشت و زردچوبه بهش اضافه کن کمی که سرخ شد سبزی و لوبیا رو بریز و آب جوش هم بریز روش و بذار بپزه وقتی پخت نمک و لیموعمانی رو هم اضافه کن 

سبزیش هم باید از جای مطمئن و خوب بخری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ادویه خاصی نمیزنم جز نمک وابلیمو هیچی نمیزنم فقط بعد پخت لوبیا و گوشت ولیمو عمانی باهم  سبزی رو تفت میدم روغن میریزیم سرخش میکنم بعد رب میزنم بعد نمک وابلیمو میزنم میریزم داخل لوبیا وگوشت بیست دقیقه میجوشه از رو اتیش برمیدارم اینجوری هم بوی سبزی میپیچه هم روغن روی خورشت میمونه

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

اول سبزی تازه رو کامل سرخ کن بدون اینکه بسوزه،من از گوشت چرخی گوسفند استفاده می کنم توپی کن و باپیاز تفت داده شده خوب سرخ کن،لوبیارو از قبل بپز و آبشو بریز بره،بعد همرو بریز تو قابلمه و با لمو عمانی که دونشو خارج کردی و فلفل سیاه و زردچوبه بزار جابیوفته،البته لیمو رو نیم ساعت آخر بریز،من یه قاشق ربم میزنم برای عطر و طعمش،زعفرون دم کرده آخرش اضافه کن،کمی هم دارچین خوش عطرش می کنه

2805
جوز هندی میگن واسه قورمه سبزی خوبه فقط اسی جان حواست باشه اندازه نوک قاشق چایخوری بریزی بیشترش خطرنا ...

باشه عزیزم مرسیی پس جوز هندی و شنبلیله بخرم بعد بار بزارم 😂🙁

عزیزم سبزی قرمه رو باید خوب تفت بدی که سیاه بشه البته با روغن زیاد.وقتی سبزی خوب سرخ بشه بوش درمیاد. قورمه سبزی اصلا ادویه کاری نمیخواد. تنها چیزی که باید اضافه بشه به گوشت زردچوبه و فلفل هست .فلفلم نباید فلفل سیاه باشه چون بو داره و بوی سبزی تحت تاثیر قرار میگیره.

و لیمو عمانی. نکته خیلی مهم اینه که سبزی قرمه اگر از خوزستان باشه محشره. بو و مزه و ترکیب سبزی های خوزستانو هیچ شهری نداره.

ادویه رو نمیدونم ولی عطر قورمه واسه شنبلیله س و ابنکه مقدارشم زیادباشه و از صبح رو گاز باشه برای طعم ...

رب انار سلیقه ایه 

ما یه بار خوردیم جیگرمون دراومد 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
عزیزم سبزی قرمه رو باید خوب تفت بدی که سیاه بشه البته با روغن زیاد.وقتی سبزی خوب سرخ بشه بوش درمیاد. ...

فلفل سیاهو موافق نیستم،هم به خرشت لعاب میده هم خوش مزه می کنه!!!!!!

به نظرم ترکیبات سبزی از همه مهم تره

یبار خالم چند بسته سبزی خورشتی به مامانم داد وای بوی خورشت آدمو به فضا میبرد

شوهر خالم آشپزه خودش سفارش میره گه مثلا چند کلیو تره چند کیلو سبزی های دیگه باشن

2810