دیدین از کوچه یا محله ای رد میشی بوی قرمه سبزی آدم مست میکنه !!! میشه صفر تا صدشو بهم آموز ش بدید آخه اولین بارمه مثلا حتی بهم بگید باید از شب قبل چه موادی رو خیس کنم مرسی و اینکه چ ادویه های میزنید من ادویه مخصوص قرمه خریدم
لوبیا رو از شب قبل خیس کن ، موقع پخت پیاز فراوان رو تفت بده بعد گوشت و زردچوبه بهش اضافه کن کمی که سرخ شد سبزی و لوبیا رو بریز و آب جوش هم بریز روش و بذار بپزه وقتی پخت نمک و لیموعمانی رو هم اضافه کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ ادویه خاصی نمیزنم جز نمک وابلیمو هیچی نمیزنم فقط بعد پخت لوبیا و گوشت ولیمو عمانی باهم سبزی رو تفت میدم روغن میریزیم سرخش میکنم بعد رب میزنم بعد نمک وابلیمو میزنم میریزم داخل لوبیا وگوشت بیست دقیقه میجوشه از رو اتیش برمیدارم اینجوری هم بوی سبزی میپیچه هم روغن روی خورشت میمونه
اول سبزی تازه رو کامل سرخ کن بدون اینکه بسوزه،من از گوشت چرخی گوسفند استفاده می کنم توپی کن و باپیاز تفت داده شده خوب سرخ کن،لوبیارو از قبل بپز و آبشو بریز بره،بعد همرو بریز تو قابلمه و با لمو عمانی که دونشو خارج کردی و فلفل سیاه و زردچوبه بزار جابیوفته،البته لیمو رو نیم ساعت آخر بریز،من یه قاشق ربم میزنم برای عطر و طعمش،زعفرون دم کرده آخرش اضافه کن،کمی هم دارچین خوش عطرش می کنه
عزیزم سبزی قرمه رو باید خوب تفت بدی که سیاه بشه البته با روغن زیاد.وقتی سبزی خوب سرخ بشه بوش درمیاد. قورمه سبزی اصلا ادویه کاری نمیخواد. تنها چیزی که باید اضافه بشه به گوشت زردچوبه و فلفل هست .فلفلم نباید فلفل سیاه باشه چون بو داره و بوی سبزی تحت تاثیر قرار میگیره.
و لیمو عمانی. نکته خیلی مهم اینه که سبزی قرمه اگر از خوزستان باشه محشره. بو و مزه و ترکیب سبزی های خوزستانو هیچ شهری نداره.