2777
2789
عنوان

مسکن ملی شهرک شاهد شهریار

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 48 پست
۵۰۴ واحده از همون اول خودشون با ماها قرار داد ننوشتم اصلا امروز گفتم بیاین واحد انتخاب کنین تاز ...

چقد عجیب

ولی اینی ک من میگم فک کنم قرارداد دارن امیدوارم اینم کلاهبرداری نباشه و شمام هرچه زودتر تحویل بگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم برو پرس جو کن همون محل ..شما پول میدی ولی میبینی ۵ ساله دیگه تحویل نمیدن و باز میبینی ی برنامه د ...

خونه‌ها تقریبا تکمیله، ما از همون اول مداوم سر زدیم. بحثش اینجاست که سود مشارکت در ساخت انگار نداشتیم اصلا. پنج ساله به موقع قسطامونو دادیم اونوقت اونهایی که سه سال پول نریختن تازه میان تسویه کنن، اثر تورم رو لحاظ نمی‌کنن براشون قیمت تمام شده رو از همه می‌گیرن

ما خودمون شهریاریم ، ولی مسکن ملی رباط کریم نوشتیم مثل چی پشیمونیم . نه راه پس هست نه پیش

رباط کریم که فک کنم وضعش بدتر از شهرک شاهد باشه. باز این پروژه شهرک شاهد جاش نسبتا خوبه

به خدا من سال ۹۹ که شروع شد قسط اینجا رو بدیم با متری ۷ میلیون میشد خونه خرید الان اینجا متری ۳۰ می ...

ببین هیچ کی نیست حساب کتاب‌ها رو به مردم اعلام کنه، انگار مردم طفیلی هستن. تو کانال تلگرامشون حساب کتابا رو در دسترس عموم قرار بدن خب! بگن الان شهر شاهد متری چنده؟ اینجا متری چنده؟ متری چند افتاده؟ اینایی که تا تابستون امسال بیشتر از دو قسط نریخته بودن چرا از پروژه حذف نشدن جایگزین بشن؟

هم پروژه به تاخیر افتاده و گرونتر افتاده به پای ما هم اون اثر تورمی که این‌ها تو این سه سال پرداخت نکردن فشارش افتاده به جیب ما.

بخدا من کسی رو می‌شناسم که با اینکه پول داشته چند ساله نریخته حساب بعد امسال اومده تسویه کرده. به ریش ما هم می‌خنده، خب اون ۴۰ تومنی که من دو سه سال پیش ریختم با ۴۰ تومن امسال یکیه؟

تازه شرکت داره پول ساخت هر متر رو به پول روز با ما حساب می‌کنه، پس من چرا پنج سال باید بهشون پول می‌دادم. 

عزیزم اینجا هم ساختمان کامله ولی میگه یهو ۵۰۰ میلیون بده بازم معلوم نیست کی بهت تحویل بدیم باید صب ...

نه دیگه گفتن دیگه صبر نمی‌کنن، حذف می‌کنن، فک کن چقده نتونن تسویه کنن، اونوقت سود این واحدها به جیب کی می‌ره؟

تازه هنوز زمین اونجا به نام ما نیست مال دولته. 

ببین رتبه ما زیر بیست بود رفتیم واحد انتخاب کنیم خب واحدهای ۹۰ متری جنوبی طبقات بالا گل کار بود دیگه، دست رو هر چی می‌ذاشتیم می‌گفتن پر شده یا مال معلولاست؟ واقعا چندتا معلول داره اونجا؟ چرا گل کار رو دادن به اونها؟ یعنی بهزیستی انقد ولخرجی کرده؟ یا چی؟ 

در حالیکه از طبقه ۴ به بالا هم حساب کنی سی چهل تا واحد ۹۰ متری جنوبی باید می‌داشتن

این اطلاعات حق ماست باید در اختیارمون قرار بگیره در صورتیکه هیچکس نیست ما این سوالامونو ازشون بپرسیم

فکر نمی‌کنم صدامون به جایی برسه

منبرای پاورقی فرستادم تو برنامه پخش کردن مشکل اینجارو 

اگه جمع شیم بریم اداره راه و شهرسازی شاید بشه کاری کرد از هیچ کاری نکردن  بهتره  

یکی دو نفر نیستیم که حد اقل ۳۰۰ ۴۰۰ نفریم 

امروز همسرم رفت اداره راه  رئیس اداره تو  همین مسکن های ما  جلسه داشت    اومدیم وایسادیم تا بیاد بیرون ولی تا اومد پیچید رفت نشد حرف بزنیم باهاش 

فردا باز میره اداره راه شهریار 

2810