2777
2789
عنوان

مسکن ملی شهرک شاهد شهریار

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 48 پست

به خدا داشتم سال ۹۹ خونه پیشخرید میکردم تو همین شهرک اسمم تو این پروژه در اومد از اون طرف پولمو پس گرفتم بدبخت کردم خودمونو 

متری 7 تومن اون موقع کجا متری ۳۰ تومن الان کجا  

به خدا داشتم سال ۹۹ خونه پیشخرید میکردم تو همین شهرک اسمم تو این پروژه در اومد از اون طرف پولمو پس گ ...

اینجا رو الان تقریبا دارن متری ۱۸ و دویست سیصد حساب می‌کنن باهامون

ببین وام مسکن رو هم دولت باید می‌داد تا حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا رو الان تقریبا دارن متری ۱۸ و دویست سیصد حساب می‌کنن باهامونببین وام مسکن رو هم دولت باید می‌د ...

البته متری ۱۸ تومن با حساب ریالی که این سال‌ها دادیم حساب می‌کنن. من یا توجه به قیمت طلا طی این چند سال حساب کردم دارن حدودا متری ۲۵ تومن ۲۶ تومن باهامون حساب می‌کنن. ارزش سرمایه‌گذاریش رو هم حساب نمی‌کنم.

تازه زمین هم مال دولته

سلام کسی تونست از شهرسازی پیگیری کنه؟

پی چه گیری جانم

می‌گیرن می‌خورن یه آبم روش

چرا؟

چون ۴ سال ساختش طول کشیده، سازنده که ضرر نمی‌کنه سودشو می‌گیره، اما چون طولانی شده هزینه تمام شده‌اش بالاتر رفته

چرا طول کشیده؟ چون وام مسکن‌ها رو ندادن، چون خیلی‌ها قسطاشونو ندادن یا دیر دادن

الانم ضررش رو همه متحمل می‌شن، حتی اونایی که سر موقع واریز می‌کردن

برا کی خوب شد؟ برا اونی که قسطاشو دیر داد

نه همون حدودای مرداد شده تحویل

من فکر می‌کنم اینا خودشونم نمی‌دونن کی تحویل می‌دن

چون همه چی بستگی به این داره که مردم کی پول واریز کنن، اگه تا دی ماه همه واریز کنن اسفند تحویله نکنن هم باز عقب‌تر میفته بنظرم

2810