2777
2789

دکتر گفت اشکالی نداره و هر ۲ ساعت باید پیاده بشی راه بری.

هفته دیگه قصد داریم بریم شمال از مشهد میخوام برم

اگر کسی تجربه ش رو داشته میخوام بدونم سخته؟

مخصوصا توی فصل کار تجربه شمال رفتن ندارم.

هواش خیلی سرده؟

هیچ مشکل خاصی هم ندارم نه تهوع نه کمر درد

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۴/۵ماهه بودم مسافرت ۸ساعته رفتم،هر دو ساعت میزدیم کنار چند دقیقه ای راه میرفتم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
2805
چه فصلی رفتین؟

عید بود رفتم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

سه ماهه دوم بهترین موقع س برای مسافرت رفتن دکترا هم معمولا اگه مشکلی نباشه منع نمیکنن 

مراقب خودت باش لباس به اندازه ی کافی بردار سرما نخوری نگران هیچی هم نباش

من هفته ی ششم رفتم مسافرت شاتل سواری رفتم قایق سواری رفتم آبگرم رفتم در حالی که نمیدونستم نی نی ای هست هیچ مشکلی پیش نیومد فقط سرما خوردم آخر سر برگشتنی😆

توام فقط از هوا مواظب باش 

سه ماهه دوم بهترین موقع س برای مسافرت رفتن دکترا هم معمولا اگه مشکلی نباشه منع نمیکنن مراقب خودت باش ...

مرسی عزیزم❣️

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن