2777
2789
عنوان

مهمون دارم خانواده همسرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 58 پست

بنظرم غذای اصلیت کمه 

سالاد دو مدل لازم نیست همون سالاد فصل اوکیه

سوپ هم اگه اهلش نیستن نزار 

ولی غذای اصلی رو بیشتر کن مثلا سبزی پلو با گوشت بزار و شاید دو مدل برنج ساده و سبزی پلو 

دسر هم بزار 

اسم‌شناسی چی بود؟برم ببینم

میتونی دسر های با کدو حلوایی درست کنی دستورشو بزنی تو نت که نارنجی باشه . سوپ هم که نارنجی هست غذا هم که مرغ و شیرین پلو 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی پارسال تو اینستا یه بلاگر دیده بودم تو همین فصل مهمون داشت همه ی غذاهاش و دسر و پیش غذاهاش و جور ...

چه جالب یادته چیا بودن که نارنجی بودن؟

مثلا حدس خودم اینه که برنج رو با زعفران و خلال پوست پرتقال نارنجی کرده و سوپ رو با هویج و رب کم و ژله نارنجی و دسر کدو حلوایی ولی خورشت نارنجی چی درست کرده؟

منو پاگشا نکردن بعد عروسی بعد عقدم دعوت کردن فقط مادرشوهر پدرشوهر بدون جاریا برام شامی درست کرد میوه ...

وقتی پذیرایی خودشون این پس همینا که درست می کنی کافیه

اگر دوست داری بیشترش کنی می تونی بجای سالاد مکزیکی سالاد الویه یا ماکارانی درست کنی      یا لوبیا پلو      اگر آش یا سوپ خوشمره ای بلدی   وبرات سخت نیست

اگر کیک برای کنار چایی بلدی درست کن 

کار نداشته باش میگن چی درست کن  باید ببینی خودت چه غذاهایی رو‌خوب درست می کنی و اونا چی دوست دارن مثلا تو پیتزاهات عالیه ولی اونا کلا اهل پیتزا نیستن 

آخه خانواده همسر من فسنجون مورد علاقشونه خیلی دوسدارن

هر چی درست کنی تهش میمونه برای فردای خودتون      الویه و سالاد ماکارانی    اگر سوخاری مرغ بلدی      قورمه سبزی میشه دوتا خورشت       اگر دو نفرن خودتو راحت کن سه تا چهارتا رون کامل درست کن با سیب زمینی سرخ‌کرده     برنجم ی چلو ی باقای پلو   با سالاد فصل     

این همه رو کی وقت کردی درست کنی من نهایتا ی مدل غذا با سالاد و نوشیدنی تامام

اولیش بود خب کمکی داشتم خب برنج و خاگینه رو مامانم تو خونه شون درست کرده بود

بقیه رو تو خونه درست کردم رولت مرغ و کشک بادمجان رو از شب قبلش درست کردم

بعد اون هر موقع اومدن همیشه از بیرون گرفتم   

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چه جالب یادته چیا بودن که نارنجی بودن؟مثلا حدس خودم اینه که برنج رو با زعفران و خلال پوست پرتقال نار ...

خیلی دقیق یادم نیست ولی همینایی ‌که گفتی به علاوه شیرین پلو . اون کیک با تم برگ پاییزی هم گذاشته بود یعنی کل کیک سفید بود روش هم با فوندانت برگ های پاییزی درست کرده بود .‌ یادمه که دسرهاشم زیرش سفید بود روش دسر کدو حلوایی تو نت بزنی صد در صد میاره . 

در کل سفید نارنجی بود خیلی قشنگ بود 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
چه جالب یادته چیا بودن که نارنجی بودن؟مثلا حدس خودم اینه که برنج رو با زعفران و خلال پوست پرتقال نار ...

تازه قیمه هم نارنجی دیگه میتونی سیب زمینی سرخ کرده رو یکم زرد چوبه یا زعفرون بزنی خوش رنگ تر بشه بعد مدل دار برش بزنی برای روی خورشت خوشگل میشه  یا حتی  مرغ هم نارنجی میشه دیگه تقریبا . 

اسی جون چیا درست کردی بالاخره؟غذاهات خوب شد؟

فسنجون و کوفته 

فسنجونمو اولین بار بود درست میکردم ولی خیلی خوب شد 

کوفته هم خوب بود ولی آبش کم بود 

در کل خودم اوکی بودم بقیه هم خوششون اومد