2777
2789
عنوان

وقت اذانه واسم دعا کنید 😭

125 بازدید | 14 پست

تروخدا دعاکنید ک دیگه نفسم بالا نمیاد ازتحمل اینهمه درد

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

برا هم دعا کنیم .من براتون ایت الکرسی میخونم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

برات حمد خوندم و صلوات 

شمام دعا کنید این ماه با این دارو ها به سلامت باردار بشم خیلی دلم گرفته خیلی دلم بچه میخواد خیلی منتظرم🥲

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

موقع اذان برای امام زمان ع دعا کن

برای ظهورشون خب..؟ 

اونا نمیزارن به کسی مدیون باشن بعد امام زمان هم برای شما دعا میکنن همون موقع🤌🏻💛

اگر به صلاحت باشه غیرممکنه دعای حجت خدا روی زمین بمونه.🥲

اینم یه روش برای دعاهای آسمونی 

برات صلوات میفرستم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

عزیزم دوتا بچه ها رو شوهر نفهمه برد؟؟

یکیش و اورد پس داد دومی و برد حالا پیام داده دیگه بمیری ک پسش بیارم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

ببخشید اشتباه نوشتم اولی و برد  

الان بزرگه پبش شماست؟؟ چقذر آشغاله،  ولی ببین تو باید بکی من دوتاشون نمیخوام بهش زور وارد کن یکم تحمل کن 

2810