2777
2789
اب نمک خیلی خوبه هم اون بو و مزه بد مرغ و میگیره هم گوشت و نرم میکنه

یعنی قبل از بسته بندی وفریز کردن بذاریم تو اب نمک یا بشوریم و بسته بندی کنیم قبل از استفاده بذاریم تو آب نمک؟؟ 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی قبل از بسته بندی وفریز کردن بذاریم تو اب نمک یا بشوریم و بسته بندی کنیم قبل از استفاده بذاریم ت ...

هر دوجورش میشه فقط فرقش اینه قبل از بسته بندی کلی این کارو کنی دیگه بعدا هر موقع خواستی درست کنی کارت راحته 

بعد از اینکه از فریزر دراوردین و یخش اب شد دوباره یکم بشورینش 

البته استارتر یک ربع میزارن ولی ما بیشتر میزاریم بمونه 

از وقتی این کارو میکنیم هم گوشت سینه که وقتی پخته میشه یکم خشکه نرم میشه هم اصلا دیگه اون مزه و بوی بد مرغ و نداره

بله میشورم ولی با فشار کم آب بعدشم کل سینک و وسایلی استفاده شده با مقدار زیاد ار دامستوس میشورم با آ ...

تو ایسنتا یه دکتری میگفت نشورید همون جوری فریز کنید بعد موقع پختن آب که ریختید دمای آب که به 80 درجه رسید یعنی نجوشیده هنوز اون آب را دور بریزید مرغ را بشورید بعد آب بریزید بپزید من این مدلی میکنم بوی مرغ میره و طعمش عالی میشه