2777
2789
عنوان

یه عدد سوگولی ادیت شده 🤣کردم تقدیم به سوگولی

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 122 پست
هرچی بزارم تاپیک،بعدها بقیه چک کنن میگن این برا خودشه 😬

اره راس میگی 😂😂

ی چیز مسخره خندخ دار. ی چیزی ب سلیفه خودت ک غافلگیر شم با دیدنش. حالا هرچی کشیدی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

👀💔اره قشنگه وقتی سبیلشو برداشت ... باز همونه🤣🤣🤣

😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقوا ندارم😐😐😐دفتر نخریدم اون دفعه مننننن یک هنرمند بی پولم😐😐😐🤣

ای وای😐

درست میشه👍

اگر ی وقت خریدی خواستی بکشی میشه پاییزی باشه آخه چیزی تا تولدم نمونده دوست دارم پاییزی باشه نقاشیم🥺

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اره راس میگی 😂😂ی چیز مسخره خندخ دار. ی چیزی ب سلیفه خودت ک غافلگیر شم با دیدنش. حالا هرچی کشیدی

خب خودت یچیزی بیار برام تا درستش کنم😂

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

ای وای😐درست میشه👍اگر ی وقت خریدی خواستی بکشی میشه پاییزی باشه آخه چیزی تا تولدم نمونده دوست دارم پ ...

😘😘😘😘 چند چندی

دیگه‌ چون شبیه دختران

مرد پر ابهت دوست داری؟

ولی من بنظرم هر کس یک زیباییه متعاوت داره

همه کسی میتونه قشنگیه خودشو داشته باشه

بِری،آبیِ آسمون سیاه میشه؛🌑 تگ نکنید منو هیچ وقت.. جواب نمیدم✔️

خب خودت یچیزی بیار برام تا درستش کنم😂

رو چشممممم

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

عجب چیزی ساختی ازش🤝🏻😁😂😂😂

به به لذت بردم😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مرد پر ابهت دوست داری؟ولی من بنظرم هر کس یک زیباییه متعاوت دارههمه کسی میتونه قشنگیه خودشو داشته باش ...

گوشواره می‌پوشن😑یا ارایش میکنن

2810