2777
2789
مطمئنی عفونته ببر دکتر چشم دختر من چشمکش بسته بود ترشح چرکی و آب میداد یکمیم تورم داشت ولی نه تا این ...

آره دوتا دکتر بردیم گفتن مجرا بسته شده و عفونت کرده نمیدونم والا 

19، 29، 16

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بردیم دوتا دکتر میگن خوب میشه ولی من نگرانم آخه حالت چشمش عوض شده

نگران نباش پسر منم همینطور بود،گوشه ی چشمشو ماساژ بدین،و قطره ی دکتر رو بندازین،طی چند هفته خوب میشن

نگران نباش پسر منم همینطور بود،گوشه ی چشمشو ماساژ بدین،و قطره ی دکتر رو بندازین،طی چند هفته خوب میشن

عزیزم تروخدا چشم پسر شما هم تغییر حالت داده بود بعد خوب شد ممنون میشم جواب بدین من خیلی نگرانم

19، 29، 16

باید آروم ماساژ بدی تا باز بشه وگر نه مدام از چشمش آب میاد اذیت میشه بچه انشالله زودی خوب میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
تازه فردا میشه یه هفته به دنیا اومده یعنی دیره؟

نه عزیزم دیر نیس یه چن وقت ماساژ بده باز نشد ۶ ماهگی ببر عمل عملش اصلا اصلا سخت نیس خود بچه هم متوجه نمیشه اصلا انگار  ک خواب بوده بیدار شده نه دردی نه چیزی هیچ هیچ اصلا هم سراغ گوگل نرو که  بیخودی استرس میده 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
آره دوتا دکتر بردیم گفتن مجرا بسته شده و عفونت کرده نمیدونم والا

همون مجرای بسته دختر منم چشمش اونقدر ترشح میداد پلکاش می‌چسبند ب زور باز میشد

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
2810