2777
2789
ببخشید چ‌شم نوزاد شما هم حالتش با اون یکی چشم فرق می‌کرد؟

اره عزیزم فرق داشت بعد عمل خوب شد و با ماساژم خوب نشد فقط بچه اذیت میشد طفلی بخدا اذیت این ماساژ بیشتر از عمل بود

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
عزیزم تروخدا چشم پسر شما هم تغییر حالت داده بود بعد خوب شد ممنون میشم جواب بدین من خیلی نگرانم

نگران نباش دیگه چیز خاصی نیس من بهت قول میدم چشم دختر منم قرمز و متورم میشد اصلا ب کلی تغییر حالت میداد و شکلش عادی نبود خوب شد 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دیر نیس یه چن وقت ماساژ بده باز نشد ۶ ماهگی ببر عمل عملش اصلا اصلا سخت نیس خود بچه هم متوجه ...

ممنون عزیزم خدا بچتو نگه داره واست ممنون جواب دادی

19، 29، 16
2805
بازم سوالی داشتی بپرس خدا نی نی شمارم حفظ کنه زیرسایه امام زمان قد بکشه

قربونت فدات انشالله با بچه شما این نی نی خواهرمه با میکرو اینجکشن ای وی اف بعد ده سال با هزار سختی به دنیا اومده واسه همین خیلی براش نگرانیم خداروشکر همه چیش خوبه فقط دقیق چشمش مثل این عکسه که دو تا دکتر گفتن عفونت و انسداد کیسه اشکی هست من فقط چون حالت چشماش با هم متفاوت شده خیلی نگران شدم وگرنه میدونم عفونت بالاخره خوب میشه روزای اول بزرگتر بود

19، 29، 16