2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد منیییییمنم همین فکرارومیکنیم

❤️‍🩹😭

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

15ساله که یادم نرفته سنمون کم بود تقریبانووجون بودیم دانشجو بودیم من هنوزم که هنوزمه با کسی مثل اون احساس راحتی و خودمونی نمیکنم خصوصا با پسرای این دوره زمونه حس منو بدون اینکه بگم میفهمید ! بااینکه با هم صحبت نمیکردیم خیلی . من درونگرا و کم روعم ماها نمیتونیم این چیزا رو فراموش کنیم احتمالا اون دیگه فراموش کرده و شاید ازدواج  کرده بحث فراموشی نیست بحث اینه کسی هم نیست منو بفهمه به عبارتی عشق دریک نگاه ؛نمیخوام بگم افسوس میخورم چون احتمالا با هم خوشخبت نمیشدیم

15ساله که یادم نرفته سنمون کم بود تقریبانووجون بودیم دانشجو بودیم من هنوزم که هنوزمه با کسی مثل اون ...

عشق دریک نگاه

کلمه به کلمه حرفاتو درک میکنم

...

الان داشتم باهاش حرف میزدم 

دوتامون داشتیم راجب آدمای جدیدی که دوسشون داشتیم و نشد می‌گفتیم

دیگه حسی نیست مثل دوتا دوستیم حتی دوستم نه

یه آشنا فقط

آقایون دعوت به دوستی ندن