دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
15ساله که یادم نرفته سنمون کم بود تقریبانووجون بودیم دانشجو بودیم من هنوزم که هنوزمه با کسی مثل اون احساس راحتی و خودمونی نمیکنم خصوصا با پسرای این دوره زمونه حس منو بدون اینکه بگم میفهمید ! بااینکه با هم صحبت نمیکردیم خیلی . من درونگرا و کم روعم ماها نمیتونیم این چیزا رو فراموش کنیم احتمالا اون دیگه فراموش کرده و شاید ازدواج کرده بحث فراموشی نیست بحث اینه کسی هم نیست منو بفهمه به عبارتی عشق دریک نگاه ؛نمیخوام بگم افسوس میخورم چون احتمالا با هم خوشخبت نمیشدیم