2777
2789
عنوان

با برادرم چطوری رفتار کنم

218 بازدید | 12 پست

همسرم بهش سلام رسوند چند بار ج نداد اخرش گفتم سلام میرسونه گفت خوب که چی.تولد خودش وخانمش چند روز دبگست چطوری رفتار کنم.گفتم ناراحت شدم بیتفاوت قطع کرد ورفت.تبریک نگم؟یه مدت سرسنگین باشم.خانمش خیلی پرش میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شما بچه اید. داداشت رو اعصابت بوده پای زنش میذاری داداشتم با دومادش بده تلفنی ولی با خواهرش حرف میزنه. مشکلتو با داداشت حل کن. زنشو اهرم نکن. شاید جاهای دیگه با زنش مشکل داری اما اینجا داداشت مقصر رفتار بد خودشه

۱۰۰٪ سر و سنگین باش 

من خودم داداشتم همه وجودم اند اما بعد ۱۳ سال 

زندگی مشترک تازه فهمیدم هیشکی شوهر ادم 

نمیشه اونا میرن سر زندگی خودشون میچسبن ب

زن و بچشون اولویت شون اوناست نه خواهر

شوهر ادم اگه خوب باشه باید بزاری رو سرت

چون اونکه تا اخر عمر باهاته

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چقدر شما بچه اید. داداشت رو اعصابت بوده پای زنش میذاری داداشتم با دومادش بده تلفنی ولی با خواهرش حرف ...

زنش خیلی مقصره.مدام زیر گوشش میخونه خانوادت بدن.بارها خودش بهم گفته فلانی راست میگه شماها بدرد خور نیستید با خانمش وبرادرم رفتم سفر انقدر پشت سر همه بد گفتن ازسون بدم امد.همسرم گفت چرا انقدر بدگویی میکنن

زنش خیلی مقصره.مدام زیر گوشش میخونه خانوادت بدن.بارها خودش بهم گفته فلانی راست میگه شماها بدرد خور ن ...

داداشت که سی سال با شما بوده باید بدونه که خوبید یا بدید. درباره موضوعی که مطرح کردید هم داداشت باید باهات خوب حرف بزنه. اصلا حرف شما درست زنداداشه پرش میکنه. تو این وسط به زنش چیزی بگی داداشت شاید باهاش بحث کنه زنخ هم بگه خواهرت پرت کرده و این ماجرا پینگ پونگی میشه و داداشت هی از دو طرف پر میشه و دیوونه میشه . آرامش برادرتو میخوای با زنش خوب باش. بیخیال شو

اینکه برادرتون با همسرتون مشکل داره، مشخص هستش، باهمسرتون دوستانه باید مطرح بشه که این جزع اخلاق های برادرتون هست و اینکه کاری کنید که این موارد از نظر همسرتون کوچک جلوه بده تا خدای نکرده مشکلی برای زندگی خودتون ایجاد نشه.

یه کار دیگه اینکه، اگه میتونید مدیریت کنید مسایلی که باعث بهبود روابط بشه، اگه که امکانش نیست، زیاد دامن نزنید به موضوع های اختلاف و مطرح نکنید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل