2777
2789
عنوان

داداشم اعصابمو خورد کرده

69 بازدید | 2 پست

پدرم با ازدواجش مخالف بود حالا ازدواج کرده زنش مدام پرش میکنه هی منو تک پیدا میکنه دردوذل میکنه چرا بابا سه سال پیش مخالف ازدواجم بود پدرم پدرخانمشو دعوت کرده خونمون یکم برنج مادرم شفته شد اصلا غذا نخوردن داداشم میگه حالم بهم خورده بود از غذای مامان‌به خدا خیلی خوسمزه بود میوه نخوردن حتی چایی.بعد داداشم میگه چرا دعوتشون نمیکنید دوباره .بابا ادب نداره.۳۵ سالشع خیلی پشت همه حرف میزنه.زن  اونیکی داداشم براسون یک تابلو فرش اورده 

یکم سبکش روستاییه رفته شهرستان زده به دیوار اونجا عکسسو برام فرستاده میگه خیلی دهاتی نیست زنش این عکسو برام فرستاده وهمسر اون یکی برادرمو مسخره میکنه. من کم کم از دست داداشم خسته شدم.باهاش خیلی صمیمی هستم ولی دلمو زده.دیشب حرف میزدیم شوهرم سلام رسوند بهش میگم ممد سلام میرسونه اصلا جواب نداد دوباره گفتم گفت خوب که چی.گفتم منم دیگه ج زنتو نمیدم که چی چیه.بعد قطع کردم رفتم .چند روز ددیگخ تولدشه باخانمش تولداشون چند روز فاصله داره به نطرتون چون به سوهرم توهین کرده محلش ندم وتولدو تبریک نگم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید