2777
2789
عنوان

چرا هرکار میکنم قرمه سبزی جا نمی افته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست
اه خب چه غلطی کنم الان چرا اینقدر درشت تحویل میدن هیچ کارش نمیشه کرد جا بیفته؟

زیاد خریدی؟

نه عزیزم شبیه آش میشه قرمه ات

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آب زیاد میریزی. بعدش بخوای درش رو برداری آبش بخار شه فایده نداره. از اول باید اندازه بریزی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرمه کلا با دو نهایت سه لیوان آب جوش باید بپزه

از شب بزاری تا فردا ظهر با شعله کم تا مزه بده

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
بهتره از اول زیاد اب نریزی اینطوری مزش ی جور دیگه میشه ولی با اب کم بپزه خوشمزه تر میشه اب کمتر بریز ...

هفت هشت ساعت؟؟؟؟؟

من سه ساعت میذاشتم

ببین امشب رو تایمر گذاشتم فکر کن دو ساعت 

فردا از یازده تا سه بازم بذارم؟

هفت هشت ساعت؟؟؟؟؟من سه ساعت میذاشتمببین امشب رو تایمر گذاشتم فکر کن دو ساعت فردا از یازده تا سه بازم ...

اره عزیزم پس بخاطر همین جا نمیوفته

پدر من ی مدت طولانی تو زندان تو اشپزخونه بوده غذاها با اون بوده میگه از دوازده شب قرمه سبزی رو بار میزاشتم تا فردا ۹    ۱۰صبح خاموش میکردم چند باری هم سرمیزد بهش

یا مثلا برا قیمه بهم گفته بود از شب قبل لپه خیس بده تا صبح بعد صبح ک بیدار شدی بار بزارش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

خوبه چند ساعت گذاشتی حداقل یه سه یا چهارساعتی با شعله کم باید بپزه.من تو زودپز دوساعته میزارم زیرش رو کم کن .دو تا سیب زمینی متوسط درسته پوست بگیر بشور بنداز توش آخرش که پخت در بیار.باعث میشه لعاب بده

مرسی گفتی حیف میترسم وگرنه میذاشتم رو تایمر تا فردا

ن شما اینکارک نکن ممکنه بسوزه صبح مثلا ۸ بزارش تا ۱ بپزه. سه ساعتم ک میگی پخته.

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خوبه چند ساعت گذاشتی حداقل یه سه یا چهارساعتی با شعله کم باید بپزه.من تو زودپز دوساعته میزارم زیرش ر ...

ابش زیاده فردا میذارم باز بپزه 

ممنون عزیزم حتما سیب زمینی میندازم