2777
2789
عنوان

چرا هرکار میکنم قرمه سبزی جا نمی افته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرمه محشر

پیازتو ریز خورد میکنی بدون روغن با دو سه قاشق اب میزاری تا نرم بشن خواستن بچسبند به قابلمه روغن می‌ریزی و یه هم‌میزنی میزاری تا شیشه ای بشن و رنگش برگرده

گوشتتو می‌ریزی یه تفت میدی

کمی زردچوبه و فلفل سیاه

بعدم لوبیا ترکیب چیتی و قرمز برا هر نفر دو قاشق یکی از این یکی از اون

آخرم سبزی ریز حسابی سرخ شده در روغن حسابیااااا

هم میزنی ترکیبش اندازه بود آب جوش هول میدی انقد که یکی دو بند انگشت بالاتر مواد باشه

اول زیرش زیاد قل اومد زیرش کم ۷ ۸ ساعت خوب بپزه

قابلمت رو اندازه بردار بزرگ نباشه

دو ساعت مونده به سرو پودر لیمو و نمک و یکم سماق میزنی

فلفل و نمکش احساس بشه

نوش جان

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
قرمه محشرپیازتو ریز خورد میکنی بدون روغن با دو سه قاشق اب میزاری تا نرم بشن خواستن بچسبند به قابلمه ...

پس من کم میذاشتم بپزه 

فردا از صبح زیرشون روشن میکنم مرسیییییی عزیزم

وای اب زیاد ریختمالان ک آبش زیاده چیکار کنم؟

فدا سرت 

کلا غذا با اب کم، شعله کم مدت زیاد خ خوشمزه میشه

واس گوشت نهایت ۲ تا ۳ لیوان

واس مرع یک تا دو لیوان آب کافیه برای پخت

تازه مرغ بعضیا با نصف لیوان آب یا کلا بدون آب میپزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
پس من کم میذاشتم بپزه فردا از صبح زیرشون روشن میکنم مرسیییییی عزیزم

نوش جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40