2777
2789
عنوان

شکست خوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 87 پست
اگه دوستت داشت خودش اقدام می کرد.اگه می گفتی حتما ناراحتت می کرد

اره خوب شد که نگفتم یک ماه پیش خواستم بگم ولی نتونستم انگار یکی جلومو می‌گرفت

دیروز گفتن یک ماهی میشه نامزد کرده😭

منم امضامو وقتی نوشتم ک عشقم عزیزترینم کسی ک بیشتر از خانوادم بهش وابسته بودم نامزد کرد ترکم کرد

بغض پرازدردم دنبالش بود ولی خدا حق اشکاموازش گرفت نامزدیش بهم خورد 

هنوزم دلم شکسته بااینک نامزد نداره ولی خودم ترکش کردم

۵ سال  احساسم نابودشد🥀🥀🥀🥀🥀

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من ۹سال ی رابطه عاشقانه داشتم و ترکم کرد و داغون شدم ولی میبینی ک نمردم و الانم فراموشش کردم و ب خودم میگم اگ میخاست میتونست هرکاری بخاطرم بکنه پس وقتی رفته یعنی نخواسته پس ب درکککککک

تو هم ب این فکر کن ک نخواسته و ی ب درک بگو و پاشو 

تو این شش سال بهتر بود در کنار دعا کردن یه نخی هم به طرف میدادی خدا که برای همه معجزه نمیکنه عزیزم حمت خودتم لازم بوده

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم ۸سال عاشق بودم قسمت نشد ولی الان آروم ترشدم ان شاالله که بااین غم کناربیای

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
منم امضامو وقتی نوشتم ک عشقم عزیزترینم کسی ک بیشتر از خانوادم بهش وابسته بودم نامزد کرد ترکم کردبغض ...

از دیروز که فهمیدم عشقم نامزد کرده 

یه حس عجیب و غریبی اومده سراغم 

احساس میکنم بهم میخوره نامزدیش 

اره خوب شد که نگفتم یک ماه پیش خواستم بگم ولی نتونستم انگار یکی جلومو می‌گرفتدیروز گفتن یک ماهی میشه ...

ببین در کل می تونم بگم اون سهمت نبوده.

عمرت صرف شده حق داری ناراحت باشی اما از الان به بعد اجازه نده عمرت بازم هدر بشه واسش

چون بهرحال سهم یکی دیگه شده و داره زندگیشو می کنه.

تو خودخوری کنی خودت رو از بین می بری 

صبر کن آروم باش خدا یکی که در شان تو هست رو سر راهت قرار می ده و این روزا رو به وقتش فراموش می کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من بهترین روزای عمرم رو گذاشتم پای این عشق اگر اون نمیدونست خدا که میدونست

شما یکم عجیبی عزیزم خودت به طرف هیچی نگفتی هیچ کاری عملا نکردی فقط نشستی دعا کردی الان از خدا بابت چی طلبکاری ؟ من اگر جای خدا باشم جوابت رو اینطور میدم بنده عزیز تو حرکتی کردی که من بتونم مقدمشو برات فراهم کنم؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810