2777
2789
عنوان

شکست خوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 87 پست
@ملیکا__۸۰ خواهری ببین خدا این رو سر ما نیارهبرو بهش بگو نگفتم غصه بخوری ها دوست دارم میگم برو بگوا ...

آخ قلبممم

خیلی حس بدیه🥲

امیر کلا پسر عجیبی شده تاپیکامو ببین

ی جور غیر قابل اعتمادی شده ک اصلا  شک کردم ارزششو داره یا نه🥲💔

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
من ۹سال ی رابطه عاشقانه داشتم و ترکم کرد و داغون شدم ولی میبینی ک نمردم و الانم فراموشش کردم و ب خود ...

یه روز بعد از نماز اسم سه تا سوره رو آوردم احزاب،مریم،طه

بدون اینکه بدونم این سورها کجای قرآن هستن گفتم خدایا اگر یکی از این یه سورها برام باز شد یک نشونه ی قوی از طرف تو برای رسیدن به عشقم هست ولی با آرامش و چشم بسته قرآن رو بار کردم سوره حضرت مریم بود 

خدا نشونه داد 

اما چرا این کارو کرد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول راه و اشتباه رفتی گلم 

لعنت به عشق یکطرفه 

پاشو یه لیوان اب بخور چند تا نفس عمیق بکش به خودت فکر کن بگو اونی رفتنی هست یه روزی میره 

اشک چشم هات و برای کسی بریز  که لیاقت ت هست و خیلی زود پیدات میکنه و....

اونی که میره بدون لیاقت تو رو نداشته 

اگه آدم بود بهت تو این ۶ سال میگفت که نمیخواد ت لااقل عمر تو هدر نمیدادی

2805
ببین در کل می تونم بگم اون سهمت نبوده.عمرت صرف شده حق داری ناراحت باشی اما از الان به بعد اجازه نده ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم میخواد جیغ بزنممممممم

عزیزم الان حالت بده ما هرچیزی بگیم باز آروم نمیشی

گریه هاتو کن  اشکال نداره 

منم چند سال قبل همچین روزهای داشتم

با این تفاوت ک عشق ۶سالم دو طرفه بود و قبل از عقد پسره جا زد

گریه کردماااا تو بغل مامانم زااار میزدم

۹ماه تمام غصه خوردمو اشک ریختم

آخرش ک دیگه از دوست داشتنش کم شد فهمیدم خدا چقدر دوسم داشت ک نشد

الان خداروشکر میکنم نشدددد

ب خدا اعتماد داشته باش🥲

بهتر از هرکسی صلاحتو میدونسته ک نشده

اینو چندسال بعد متوجهش میشی🙂❤

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
خدا بزرگه و اینم میگذره گلم ولی دعا میکنم از ته دل که به یه عشق واقعی برسی و ببینی چه لذتی داره عزیز ...

من عشق واقعی رو با داشتن اون میدونستم 

بارها لحظه بله گفتن سر سفره ی عقد رو با عشقم به تصویر کشیده بودم😭😭😭

2810