2777
2789

راحتی 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

ظرفشویی هم دردسرای خودشو داره. ظرفارو پاک کن خم شو راس شو ظرفارو بزار توش. بعدش جمعشون کن. من با دست بشورم راحت ترم. برا همین طلا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین ظرفشویی،

خودم خیلی وامیستم واسه ظرب شستن ،

پادرد میگیرم،

حالا الان جووونیم ولی واقعا وسیله خوبیه به نظرم،

حتما هم مارک خوبش رو بگیرو ازش استفاده کن خداروشکر کن لذتش رو ببر،

ان شاالله خدا هم به زندگیت برکت میده با شکرگزاریت❤

اگر واقعا از ماشین ظرفشویی استفاده میکنیدو قرار نیس خاک بخوره قطعا ماشین ظرفشویی بهتره .‌

من مدام روشن میکنم . ظرفامو توش میچینم . تا دو سه روز پر میشه .بعد روشنش میکنم . وقتایی که مهمون دارم یه وعده ای پر میشه 

اما جونمو راحت کرده . با اینکه بارداری پر خطر و تحت استراحت بودم تقریبا همیشه خونم تمیز بود . نهایتا قابلمه و ظرفای بزرگ رو میشوری . 

2805
خونه و ماشین دارم ولی آنچنانی نیستن معمولین

آنچنانی منظورم نبود منظورم خونه و ماشینی که راضی باشی 

مثلا من با یه خونه تو حومه ام راضی ام 

اگر میتونی با طلا جمع کردن عوض کنی که طلا بخر اگر نه فقط همین پول تو دستته ولش کن 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
اگر واقعا از ماشین ظرفشویی استفاده میکنیدو قرار نیس خاک بخوره قطعا ماشین ظرفشویی بهتره .‌من مدام روش ...

چیا رو نمیشه داخلش شست؟مارکش چیه؟و از چه قرصی براش استفاده میکنین؟

خونه دارم ولی خیلی ظرف کثیف میشه و اصلانم از ظرف شستن خوشم نمیاد معمولا ظرفا چند روز کثیف میمونه بعد ...

پس برات واجبه ظرفشویی. من ظرف شستن دوس دارم. البته با دستکش میشورم. اصلا نمیزارم جمع شه که اذیت شم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خونه دارم ولی خیلی ظرف کثیف میشه و اصلانم از ظرف شستن خوشم نمیاد معمولا ظرفا چند روز کثیف میمونه بعد ...

نا چقدر میخوای هزینه کنی من مستاجرم ولی خریدم پارسال خیلی راحتی 

2810