2777
2789

من جاشو داشتم هزار بارررر تاحالا ماشین ظرفشویی خربده بودم 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره ولی کمه

پس طلا بخر معلومه دوست داری.

فقط هر کدومو اقدام کردی بدون پشیمونی باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ظرفشویی هم دردسرای خودشو داره. ظرفارو پاک کن خم شو راس شو ظرفارو بزار توش. بعدش جمعشون کن. من با دست ...

ببین من بعضی وقتا این مراحل رو می م..بعد دوباره از ماشین برمیدارند با دستمیشورم..تمیز نمیشن

خونه دارم ولی خیلی ظرف کثیف میشه و اصلانم از ظرف شستن خوشم نمیاد معمولا ظرفا چند روز کثیف میمونه بعد ...

فقط قابلمه های تفلون چدن و ظرفهای روحی یا همون آلومینویمی یا (ظرفهای روی) و استیل داخل ماشین نزار.

وگرنه ماشین طرفشویی واسه خانواده۳ نفر به بالا واقعا واجبه. از صبح میچینی داخلش تا شب میزاری میشوره.. مهمونم که میاد تو ۳ دقه میزارم داخلش میشوره. راحتم.. 

چیا رو نمیشه داخلش شست؟مارکش چیه؟و از چه قرصی براش استفاده میکنین؟

من کنوود دارم همه چی میزارم جز روحی که میگن سیاه میشه .قرصشم از فروشگاه خریدم واقعا خوبه نصفشو میزارم تمیز رو نیم ساعت میشوره

آنچنانی منظورم نبود منظورم خونه و ماشینی که راضی باشی مثلا من با یه خونه تو حومه ام راضی ام اگر میتو ...

بااین یه ذره یه ذره جمع کردن طلاها که اصلا نمیشه حالا حالا ها بخوام چیز بزرگتری بخرم یاحتی ماشین عوض کنم 

فقط قابلمه های تفلون چدن و ظرفهای روحی یا همون آلومینویمی یا (ظرفهای روی) و استیل داخل ماشین نزار.وگ ...

برای ما که چهار نفریم کامل یه وعده پر میشه تا حالا نشده بچینیم بعد یه وعده دیگه پر بشه بزارم دو نفر بزرگ و دو تا بچه

ببین من بعضی وقتا این مراحل رو می م..بعد دوباره از ماشین برمیدارند با دستمیشورم..تمیز نمیشن

میدونم. یه سال اول خوبه. بعدش جرم میبنده. خوب نمیشوره. خاهرم داره. اصلا به اون دردسرش نمی ارزه به نظرم. اول باید ظرفارو خوب پاک کنی آشغال نمونه. چه کاریه همونو بشوری که راحت تره. بچینی تو ظرف شویی .دربیاری. اوووووه. کی حوصله داره. همه فک میکنن خیلی راحته. اما سخت تر از با دست شستنه به نظرم. من حوصلم نمیکشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مگه مارک ماشین ظرفشویی تون چیه که تمیز نمیشوره؟

بعد یه مدت اینجوری میشه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810