2777
2789

ما همه چی توخونمون داشتیم فقط کولرگازی وظرفشویی نداشتیم موقع ظرف شستن چنان عرقی میریختم بعد زایمانمم اگزما گرف دست وپام دیگه دیدم واقعا لازمه دوسال پیش خریدین واقعا عالیه عالی خداروشکر ....پارسال هم کولرگازی خریدیم خداردشکر دیگه تکمیل شد ...الانم درحال پس اندازیم بازسازی کنیم خونمونو سال اینده .....بعد پس انداز پسرمونو ادامه بدیم بلکه براش خونه خریدیم...تما اهداف زندگیمون😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خونه دارم ولی خیلی ظرف کثیف میشه و اصلانم از ظرف شستن خوشم نمیاد معمولا ظرفا چند روز کثیف میمونه بعد ...

حتما بخر راحت میشی ...انقد خوبه من طرفارو میزارم تو ماشین آشپزخونه فوری جمع وجور میشه راحت میرم دنبال کارام دیگه از بیرون خسته وکوفته بیا طرف بشور نه دیگه راحت میشی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی ظرفا تا سه روز تو ظرفشویی میمونن؟کپک نمیزنن؟بو نمیگیرن؟پاک میکنید یا اب میزنید بعد میزارید تو ما ...

نه کپک نمیزنن اگه اشغال روشون نباشه . اشغالاشو باید با دست یا دستمال پاک کنی . من در ظرفشویی رو یکم باز میزارم . نیازی نیس درش کامل باز باشه . 

2805
چیا رو نمیشه داخلش شست؟مارکش چیه؟و از چه قرصی براش استفاده میکنین؟

فقط ظروف رویی، مسی نباید بزاری ظروف رویی رو سیاه میکنه .. استیل و چینی و شیشه ای و چوبی و اینا همه اوکی هست . چوبی من فقط کف گیر چوبی گذاشتم .مشکلی نداره. ظروف بامبو و میوه خوری چوبی تست نکردم اخه اونا نباید زیاد تو اب بمونن . 

من پودر پریل میخرم با جلادهنده پریل و نمک هر مارکی ‌. قرص هم از همه قرصا بهتر فیری هست . قرص گرونتر در میاد خب . من استفاده نمیکنم