2777
2789

وای کاش هیچوخت دیگه خاله نشم بااینکه خواهرم قصد داره سومی رپبیاره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

[QUOTE=358425340]میشه الان از ته قلبت دعا کنی اگر به صلاحه منم خاله بشم وخواهرم به زودی خبر بارداریشو بده؟الهی که به ...[/QUOTچشم حتما عزیزم انشالله ک بزودی دامن خواهرتم سبز بشه وخبرشوبدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کیاعمه شدن؟ارزومه عمه شم بچه داداشموببینم ولی فعلا نمیخان دوساله ازدواج کردن زوده

خاله بودن یچیز دیگست انگار قلبته وجودته عین بچه خوده ادمه ولی برادرزاده هم عزیزه ولی نه اندازه خواهر زاده 

خاله بودن یچیز دیگست انگار قلبته وجودته عین بچه خوده ادمه ولی برادرزاده هم عزیزه ولی نه اندازه خواهر ...

جدی ولی ماهممون ارزومون داداشم‌بچه بغل بیادداخل حتی تصورشم ذوق داره

من امروز دختر خالم که ۵ روزشه رو بغل کردمانگار دنیا رو بهم داده بودن نمیتونستم دل بکنم ازش و بدمش بغ ...

اخی منم خاله هام جوونن دختراشون دوساله و یکیشم ازدختر خودم یسال کوچیکتره

کیاعمه شدن؟ارزومه عمه شم بچه داداشموببینم ولی فعلا نمیخان دوساله ازدواج کردن زوده

من سه ماهه عمه شدم بی نهایت شیرینه 

پریروز بد خواب شده بود گریه میکرد حالم بد شده بود تحمل گریه اش و ناراحتیشو یک لحظه ندارم روزی ده بار فیلمهاشو میبینم دایم تو فکر اینم براش چی بخرم 

واااای عزیزم 

برای من و خواهرم هم دعا کن

دو تایی در انتظاریم🥲🥲

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
من سه ماهه عمه شدم بی نهایت شیرینه پریروز بد خواب شده بود گریه میکرد حالم بد شده بود تحمل گریه اش و ...

منم داداشم وزن داداشمو خیلی دوس داریم چون داداشمم تک پسره بیشتر دوس داریم بچش ببینیم

2810