2777
2789
عنوان

کیا رژیم لاغری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 75 پست
منم دوماهه ک زایمان کردم وزنمم بالا رفته ب خاطر شیردهی نمیتونم رژیم بگیرم اعتماد ب نفسمو از دست دادم

هنوز دو ماهه ،شما شیرینی جاتو حذف یا خیلی کم کن خرما و کشمش اینا ولی مصرف کن فقط مراقب باش چاقتر‌ نشی فعلا به فکر‌ رژیم نباش تازه مولتی ویتامین و آهن هم بخور بچه شیر میدی نبین چاق شدی نمیدونی از درون چقد خالی میشیم بعد زایمان 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی فست نبودی چیا می خوردی

اب دمنوش قهوه ازسماور یه لیوان ابجوش پرمیکردم دوقطره لیمو میریختم واسه خودم کم کم میخوردم گاهی که گشنم میشد اوایلش هویج رنده میکردم خیار کاهو یا یه کاسه ماست سیب  میخوردم اصلا بخودم سخت نمیگرفتم 

2805
هنوز دو ماهه ،شما شیرینی جاتو حذف یا خیلی کم کن خرما و کشمش اینا ولی مصرف کن فقط مراقب باش چاقتر‌ نش ...

دقیقا تو فکر رژیم حذف قندم نزدیک ده کیلیو اضافه وزن دارم  بنظرت میشه ورزشو شروع کنم

دختری از تبار لر😍
من کرفتم دریغ از یک کیلو کم کردن تو هشت ساعت هم مراعات میکردم تو تغذیه مثلا فقط دو تا خرما میخوردم ب ...

قبل ازشروع یه شوک بده به بدنت بعد شروع کن مثلا یه روز کامل روزه بگیره دو روز فست دوباره روزه بگیره

نه لاغر نه چاق معمولی من ۸۳ کیلوام قدم ۱۵۸🤕

تپل تو دل برو هستی .....لاغر نکن 

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر
کی گفته 😒😒😒😒ب لاغر جماعت هیچی نمیاد ..انقد تحقیرررر شدم ک دلم میخواد ۱۰۰ کیلو بشم

شما برو باشگاه اگه خودت راضی نیست رو‌ بعضی جاها با نظر مربی کار کن پرتر بشه 

آخه تناسب اندام قشنگه نه چاقی و لاغری

ولی خدایی بازم بین این دوتا لاغری راحت تره 

دقیقا تو فکر رژیم حذف قندم نزدیک ده کیلیو اضافه وزن دارم بنظرت میشه ورزشو شروع کنم

زایمانت طبیعی بود یا سزارین

نمی‌دونم عزیزم بستگی به خودت داره فکر نکنم بتونی هر ورزشی انجام بدی ولی پیاده روی عالیه برات که هوا سرد شد 

کلا حذف قند عالیه به غیر از لاغری ورم صورت می‌خوابه زیباتر میشی و مشکلات هورمونی هم رفع میشه

😂 چرا 😂

تپلا رو همه دوست دارن ..کلن قشنگن

سلام دوستای خوبم .شما ک داری امضای بنده رو میخونی میشه ازت خواهش کنم‌😥برای خوشبختیم برام صلوات بفرستی انشالله ک صد برابرش ب زندگی خودتت برگرده ....خدایاااا تنها امیدم تویی میدونم ک نا امید از درگاهت برنمیگردم ب وقتش جوابو خواهی داد 😊....من اینو تجربه کردم ب چشم دیدم  کسی ک خونه پدرش خوشبخته خونه همسرشم خوشبخت میشه کسی ک با با هزاران بدبختی تو خونه پدرش دست پنجه نرم میکنه خونه همسرشم صد برابر بدتر میشه ...خدا زورش ب کسی برسه دیگ تمومه 💔💔💔💔💔خدایااااا مصلحتوووو شکرررر

من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۴

همه جام عالیه فقط شکم و یکم پهلو دارم دوساله بدنسازی کار میکنم وزن روز اولی ک باشگاه رفتمم ۸۶بود .یکسال اولی فقط ورزش و تمرین ولی یکسال دومی همراه با رژیم ک اندامم قشنگ شد.این رژیم سه روزه شوک برا اونایی هس ک وزنشون استپ کرده واقعا سخته و کار هر کسی نیس

منظورم اون تایمی که آزاد بودید به خوردن چی می خوردید

پروتئین ‌مثلا یه تیکه مرغ ابپز یا تخم مرغ ابپز یا اش یا سوپ یا یه لیوان ماکارونی خودم تو خونه تن ماهی درست میکنم بدون روغن مثلا هفته ای ۲ روزش ماهی میخورم کره بادوم زمینی میخورم ساندویچ مرغ میخورم باروغن زیتون

2810