2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 34 پست
وااای منم اینطوریم بعدشم مثلا گیر میدم به یه درس ولش نمیکنمولی الان تمرکزم تشریحی خوندنه تستا هم امو ...

اها منم مشکلم همینه دقیقا بعد شما پارت بندی میخونید مثلا ۱شاعت ونیم زیست تو اون یک ساعت ونیم هرچقدر خوندسد کافیه یا مثل من که میگم امروز یه گفتار زیست بخونم کل روزم میره واسه یه گفتار درس دیگه نمیریم یخونم

اها منم مشکلم همینه دقیقا بعد شما پارت بندی میخونید مثلا ۱شاعت ونیم زیست تو اون یک ساعت ونیم هرچقدر ...

من پارت بندی میکنم هر چقدر خوندمو بس میکنم میرم درس بعد ولی به خودم میام میببنم ۳ ساعت دور یه درس بودم😂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارت بندی میکنم هر چقدر خوندمو بس میکنم میرم درس بعد ولی به خودم میام میببنم ۳ ساعت دور یه درس بو ...

بعد منم همینخ مشکلم کل روزم رو یه درس بودم بعد مشکل بزرگم اینه خیلی حواس پرتم میبینم ۲   ۳ ساعت رو یه صحفه بودم افکارم نذاشته چیزی یخونم اصلا هم دست خودم نیست ذهنم پرت مسشه متاسفانه🤦‍♀️

پارسال خیلی پول خرج کردم امسالم زیاد خرج میکنم دلم نمیاد بابام اذیته

بالاخره باید یه راه حلی پیدا کنی یه جا برو که کم هزینه تره 

ولی در کل خیلی بده نوسانی اگه همینجوری پیش بری هیچی نمیشه 

بعد منم همینخ مشکلم کل روزم رو یه درس بودم بعد مشکل بزرگم اینه خیلی حواس پرتم میبینم ۲ ۳ ساعت رو ی ...

برنامه بریز واسه خودت یا یه مشاور بگیر 

ولی در کل سعی کن هر موقع حواست پرت میشه به خودت مهیب بزنی که الان فقط باید درس بخونی البته مشاورا راهکارای بیشتری دارن

برنامه بریز واسه خودت یا یه مشاور بگیر ولی در کل سعی کن هر موقع حواست پرت میشه به خودت مهیب بزنی که ...

دارم اصلا راهنمایی نمیکنه بدتر سنگین ترش می‌کنه برنامه مو

هنوز منتظرم ببینم چ تصمیمی برا کنکور میگیدن

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|