2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا بیاید

269 بازدید | 34 پست

بچه ها شما از کی شروع کردید واسه خوندن؟بعد مثلا یه گفتار زیست رو چقدر زمان میبره بخونید ؟بعد اقا من نمیرسم تست بزنم نمیدونم چه گلس بگیرم سرم شما هر روز تست کار میکنید؟اسنم بگم که خیلیییییییی وسط درس میام و میرم اصلا ارومم نمیگیره دارم سکته میکنممم از دست کارام کاش فلج بودم نمیتونستم راه برم میشستم سر درسپ🥲🥲🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمزتونم بخونم کامل همش وقت تلف میکنم شما سال چندنه پشتی؟

سال اولمه

امسال فوریت های پزشکی قبول شدم واسه مصاحبه اونجا ردم کردن

امسال هدفم رتبه زیر هزاره

اگ بتونم خر نباشمممممممممممم

...

ی‌گروه بزنید  رقابت ساعت‌مطالعه بذارید البته نرید چت کنید اونجا کلا گروه قفل باشه شب باز کنید ساعت مطالعه بگید

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
سال اولمهامسال فوریت های پزشکی قبول شدم واسه مصاحبه اونجا ردم کردنامسال هدفم رتبه زیر هزارهاگ بتونم ...

موفق باشی از کی شروع کردی منم پشتم سال اولمه امسال گند زدم شدم ۳۶ هزار

منم مشکلم نوسانی خوندنه بعدشم خیلی کم کم جلو میرم ممکنه یه فصل زیست دو هفته طول بکشه😶

من تو روز یک نهایتا دو درس میتونم بخونم تستم که اصلا نمیرسم بزنم

من تو روز یک نهایتا دو درس میتونم بخونم تستم که اصلا نمیرسم بزنم

وااای منم اینطوریم بعدشم مثلا گیر میدم به یه درس ولش نمیکنم

ولی الان تمرکزم تشریحی خوندنه 

تستا هم اموزشی ها رو میزنم

ولی خب مثلا گاهی ک تست مباحثی رو ک خوندم میزنم ۷۰.۸۰ درصد میزنم 

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧