2777
2789

من دو سال پیش باهمکارم آشنا شدم هدفمونم ازدواج بود من همون اول گفتم.بعد فهمیدم دوست دخترای زیادی داشت و آخریش دانشجوش بود که3سال باهم بودن و ارتباطشون عمیق بوددختره میرفت خونشون و سرکارش جلوهمه روبوسی میکردن وخونواده هاشون میدونستن.تا این حد اوپن مایند.دختره دوستِ دوستم میشد.این دختر باهمه دوست بود.حتی همکلاسیاش که بعدا همکارم شدن میگفتن آره این باهاش بودیم و فلان.یه بارم گفتن تو کتابخونه دانشگاه با یکی بوده من اونموقع نمیشناختمش.آخرش پدر دختره راضی نشده برسن و کات کردن.من وقتی با پسره آشناشدم فهمیدم مشکلات داره و کمک مالی میکردم.ازحقوقم. حالاخونواده م نمیدونستن من باهاش آشناشدم و بماند که داداشم تهمت زد بعدا وگوشیمو هک کرد و حتی منو زد گفت کلا با پسر نباید حرف بزنی چه همکار چه غیر اون. منم27سالمه و میدونم درست و غلط چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بار اولم بود داشتم وابسته میشدم. واقعا دوسش داشتم دروغ چرا. هرچی قشنگ میدیدم براش میگرفتم اونم هرموقع پول نیاز داشت میومد میگفت ولی یادمه یه بار گفت اون عشقمه و نمیتونم فراموشش کنم اون اینجوره تو خوشکلیا ولی اون موهاش بهتره فلان ویژگیش بهتره درحالیکه اون مدام آرایش داشت و همش ژل و بوتاکس و...

من بار اولم بود داشتم وابسته میشدم. واقعا دوسش داشتم دروغ چرا. هرچی قشنگ میدیدم براش میگرفتم اونم هر ...

ای کاش به نشونه ها توجه میکردی

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

من بار اولم بود داشتم وابسته میشدم. واقعا دوسش داشتم دروغ چرا. هرچی قشنگ میدیدم براش میگرفتم اونم هر ...

تو براش کادو میخریدی اون ازت پول میگرفته ، این وسط نقش تو چیه کلا تورو واسه منفعت نگه داشته این چ عشقیه تازه بهتم میگفته اکسشو دوست داره

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

تو براش کادو میخریدی اون ازت پول میگرفته ، این وسط نقش تو چیه کلا تورو واسه منفعت نگه داشته این چ عش ...

اگه آخر قصه اینه که رفته با قبلیه باید بگن خدا نجاتت داده اسی

بعد من و پسره که همکارمه همینطور چت و تماس داشتیم فقط.یعنی تحت هیچ عنوان باش بیرون نرفتم مخصوصا بااین خونواده ای که من دارم. خلاصه یه روز یه همکار پیام منو میینه رو گوشی پسره و میره به دختره میگه که من باهاش در ارتباطم.

خلاصه منو دختره قبلش باهم حرف میزدیم یهو گفت تو با فلانی هستی؟ از کجا میدونی باش بودم و اینا و من شنیدم بش پیام میدی گفتم من بش کمک کردم گفت تو خنگی منم کمک کردم فلان فلان

تو براش کادو میخریدی اون ازت پول میگرفته ، این وسط نقش تو چیه کلا تورو واسه منفعت نگه داشته این چ عش ...

ببین من صورتمو هیچ دست نزدم هیچیییی اون دختره ژل و بوتاکس و فیبروز و عمل دماغ و رژیم گرفت و..

ببین من صورتمو هیچ دست نزدم هیچیییی اون دختره ژل و بوتاکس و فیبروز و عمل دماغ و رژیم گرفت و..

خوب😐 چه ربطی داره 

، هرکار کرده یا نکرده اصلا دلیل بر برتر بودن یا نبودن نیس ،چرا خودتو الکی توجیه میکنی ، اصلا سلیقه اون پسر شاید عملی بوده 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺