2777
2789
عنوان

پرخوری عصبی و فلوکستین 🌿

89 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من بشدت پر خوری عصبی دارم 

دو سه سالیه که فقط غذا میخورم و بعدش غصه 

بور نمیکنید ولی بیش از ده بار رژیم از پزشک گرفتم که اصولی بودن ولی بخاطر پرخوری عصبی نتونستم رعایت کنم ...

به پزشک تغذیه مراجعه کردم بابت این موضوع برام فلوکستین تجویز کردن 

میشع اگر تجربه ای دارید از مصرفش بهم بگید ممنونم ♥️

من ده روز مصرف کردم واقعا تاثیر می‌ذاره ... یه جور حس بی‌خیالی میده و زیاد فکر نمیکنی وسواس رو خاموش می‌کنه کم کم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بپرسم چطور مصرفش رو قطع کردید چون کپسوله همش برام سواله که چطور باید قطع بشه که اسیب نزنه

من یبار بخاطر ریزش موی شدید ک داشتم دکتر برام نوشت گفت واسه استرسه....روزی یدونه میخوردم......بعدا دیدم اون اوایل خوب بود بعده ها خودمم هر وقت بی حوصله میشدم یدونه میخوردم یه تایمی روزی دوتاام خوردم ....نمیدونم دگ واسم تاثیر نداشت ....همینطوری یهو نخوردم نه اذیت شدم نه هیچی 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
من یبار بخاطر ریزش موی شدید ک داشتم دکتر برام نوشت گفت واسه استرسه....روزی یدونه میخوردم......بعدا د ...

خداروشکر که مشکلی برات ایجاد نشد ، من فکر میکنم اینکه تو ۲۳ سالگی نه دندونی برام مونده نه پوست صاف و بدون ترکی همش بخاطر این استرسی بودن و پرخوری عصبیه ، از مصرف قرص میترسم از این همه خوردن هم خسته شدم 

خداروشکر که مشکلی برات ایجاد نشد ، من فکر میکنم اینکه تو ۲۳ سالگی نه دندونی برام مونده نه پوست صاف و ...

استرس داغون میکنه همه چیو.....من پرانول و پوکسایدم دکتر قلب برام نوشت.....میخورم باز یه ذره اروم میشم 

الهی عزیزم...ایشالله که حالت خوب خوب بشه

اگه عصبی میشی و باید ی چیزی بخوری اون لحظه بجاش برو دراز بکش

و دارو ام تحت نظر پزشک بخور 

ولی کلا واسه من عوارض نداشت عوارضش فقط این بود ک دیگه روم تاثیر نمیذاشت

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂