2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده مهریه ببخشم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خدامه ازش جدا شم خیلی اذیتم کرده ولی هیچ پولی و پشتوانه ای ندارم بعدش رو خانوادم زیاد نمیشه ...

منم میگم نبخش داره بازیت میده نبخش میخواد بترسونت ببخشی نکن اینکار

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2805
خنگ نباشینبخش همشو بگیرمگه به تهدیه اونهخانوادت حمایتت میکنن؟

یا باید قایمکی در برم از خونه  قید ماشین رو بزنم هر چند به ناممه  ولی دیگه میبره ی جای قایم میکنه دیگ هیچوقت بهم نمیده 

یا برم مهریه ببخشم ماشین بردارم 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
بدون اینکه بهش بگی با یه وکیل مشورت کن. مهریه و نفقه رو اجرا بذار. تهدیدم کرد صدا و پیاماشو نگه دار ...

آفرین عاقلانه و منطقی گفتی

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

اصلا و ابدا نبخشی

مهریه هست ترس مهریه رو داره اینه وای بحال روزی که ببخشی

دعواتون اصلا سر چیه؟؟؟

بهش بگو من برم روستا توام باید باهام بیای احمق زندگی توام هست

چشونه این مردا .زن میگیرن ک خون دختر مردمو بکنن تو شیشه

دنبالم نیا اسیرم میشی  

خانم مهریه را ببخشی تو دفتر خانه بدون حکم دادگاه 

عقلت کمه 

مهرت و ببخشی که دیگه طلاقت هم نده ؟

برو دادخواست طلاق بده و بخشش مهریه را در قبال حکم طلاق ببخش در صورتی که اصلا بخواهی ببخشی

بری راست رست مهریه ببخشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حداقل قبل این کارها یک مشاوره از یک وکیل بگیر خرجش 500 تومانه 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
2810