2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم کرده مهریه ببخشم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 89 پست
با خانوادت مشورت کن شرایط طلاق داری ؟

از خدامه ازش جدا شم  خیلی اذیتم کرده    

ولی هیچ پولی و پشتوانه ای ندارم بعدش  

رو خانوادم زیاد نمیشه حساب کرد ولی اونا گفتن حق نداری مهریه ببخشی 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بدون اینکه بهش بگی با یه وکیل مشورت کن. مهریه و نفقه رو اجرا بذار. تهدیدم کرد صدا و پیاماشو نگه دار برو دادگاه برای نداشتن امنیت جانی شکایت کن که بتونی خونه رو ترک کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو خونه بابات شکایت باید خونه در خور بگیره شاید بخشیدی طلاقت نداد میخوای چیکار کنی چه زور میگه لطف میکنه انگار طلاق بده

تا ادم نشد تو دادگاه بگو میرم خونه شوهر تو را فحشش بده بیا خونه بابات و نفقه بگیر ادم بشه

2805
مهریت چیه

۱۱۴ سگه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

یه عمر بچت رو عین دسته گل بزرگ کن بعد بسپارش دست همچین هیولاهایی

خدا ذلیلش کنه

فقط میتونم بگم تحت هییییچ شرایطی زیر بار نرو

مهریه آن رو نبخش تا قرون آخرشم ازش بگیر 

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

مهریه بخواین ببخشید موقع طلاق توافقی فقط تو برگه اسمی از ابرا مهریه نبرید که این کلا مهریه رو از مرد سلب میکنه...

در عوض باید بنویسید بذل مهریه

بذل مهریه یعنی بعد طلاق هم میتونید مهریه رو به اجرا بزارید

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar

قبل از اینکه باهاش وارد زندگی بشی خوب فکراتو بکن

از آبروریزی هم نترس شوهرت بوده دوست پسرت نبوده ک بترسی

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

از این بترس فردا با ی بچه کارد ب استخونت برسه میخوای چیکار کنی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

تو که میخوای جدا شی با توجه به حرفت 

هی مهریه رو بذار اجرا توقیف اموال بزن برو خونه بابات 

فکر کن جدا شدی به زندگیت برس 

مهریه هم نهایت قسط بندی میشه کم کم میده بدون منت و دعوا 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب ادمیه مگه برده گرفته مهریه ات چقدره؟مهریه ات بگیر جدا شو آخه چجوری میخوای زندگی کنی با این ادم

نمیزاره از خونه پام بیرون بذارم دیگه بعد داعموان 

میگ تکلیف منو روشن کن هیچ جا نمیری ن کار ن درس ن کلاس هیچی  میشینی با من میای ت روستا و...

یا هم بیا با خوبی تمام کنیم مهریه ببخشی 

چیکار کنم قایمکی بزنم از خونه بیرون برم خونه بابام 

ولی دیگه وسایل و ماشین رو بهم نمیده (ماشین ب اسممه)

شما بزرگتر داری واین آقا حق نداره شمارو بدون خبر پدرومادرت ببره محضر برای مهریه وطلاق.با بزرگترت حرف بزن ببین صلاح زندگیت چیه.شما بامهریه اجرا گذاشتن هم میتونی همسرت رو راضی به طلاق کنی. 

2810