2777
2789
عنوان

دخترم دیگه شیر نمیخوره

269 بازدید | 29 پست

مامانا دخترم یکسال و چهار ماهشه فقط قبل صبحانه از خاب که پا میشه تقریبا 140 تا شیر با عسل بهش میدم...اونم به زور اصلا دوس نداره...عصرا هم گاهی قبلا شیر موزش میدادم اونم دیگه نمیخوره...منم هی حرص میخورم از دسش...میگم میشه شیرشو‌ تو وعده غذایی مثل شیر برنج و فرنی و دنت اینا بهش بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اصرار داری شیر بدی بخوره؟

شیرای الان پاستوریزه که هیچ ؛ همون شیر محلی هم فکر میکنی خیلی سالمه؟

دام هایی که با خوراک تراریخته تغذیه میشن

همون بهتر که نمیخوره

اگه نگران کلسیم بدنش هستی میتونی چیزای دیگه جایگزینش کنی

مثل بادام درختی باهاش شیربادام درست کن توش شیر نداره طرز تهیشو تو نت ببین

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

عزیزم پسر من الان ۱۸ ماهشه تقریبا ۲ ماه ک دیگ لب ب شیر نزد هرکاری ک کروم نخورد حیلی حرص حوردم اما روان بچه داشت بهم می‌ریخت فرنی و اینام خیلی نمیخوره تنها چیزی ک هر شب قبل خواب میدم ۱۰۰ سی سی شیر با بیسکویت ک توش له میکنم میدم میخوره خیلیم اهل لبنیات نیست متاسفانه اما خب تاجایی ک بشه حواسم ب تغذیش و مولتی و آهنش هست

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
چرا اصرار داری شیر بدی بخوره؟شیرای الان پاستوریزه که هیچ ؛ همون شیر محلی هم فکر میکنی خیلی سالمه؟دام ...

نمیدونم برا پروتئینش...ماست میخوره چهار مغز بهش میدم....کلا شیشه دوس نداره زورش میاد از بس با قاشق خورده

عزیزم پسر من الان ۱۸ ماهشه تقریبا ۲ ماه ک دیگ لب ب شیر نزد هرکاری ک کروم نخورد حیلی حرص حوردم اما رو ...

فک کنم دیگه مث دختر من باشه...اونم دوس نداره...خیلی حرص میدن..یه سوال پسرتون چند کیلوعه

2810